پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۲۹

یاسینی:

نماز جمعه عامل وحدت مسئولان است

نماز جمعه عامل وحدت مسئولان است

شهریار - خبرگزاری مهر: مسئول معاونت شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان تهران گفت: برپایی نماز جمعه در شهرها عامل وحدت بین مسئولان است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسئول معاونت شورای سیاست گذاری امام جمعه استان تهران ظهر امروز در شورای اداری شهرستان شهریار و همچنین مراسم استقبال از امام جمعه جدید شهرستان ضمن تسلیت سالگرد ارتحال حاج احمد خمینی (ره) گفت: اقامه و برگزاری نماز جمعه در شهرها به ویژه شهر شهریار عامل وحدت مسئولان است و باید به این طناب وحدت چنگ زد و توجه کرد.

سید صالح یاسینی ادامه داد: ائمه جماعات توجه خاصی به منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در چارچوب اسلام ناب و تفکرات حضرت امام خمینی و خاستگاه های مقام معظم رهبری دارد.

وی بیان کرد: شهریار با حکم حضرت امام(ره) از آغازین شهرهایی بود که نماز جماعت در آن پس از انقلاب برگزار شد و این مطلب در جای خود مایه فخر و مباهات این شهرستان است.

این مسئول عنوان کرد: حجت الاسلام خاتمی تمایل داشتند در این مراسم شرکت کنند اما چون آخرین جمعه سال بود و باید خطبه های نماز جمعه شهر زنجان را بیان می کرد، نتوانست از زنجان به این شهر بیاید و رسما این سمت را به سالمی امام جمعه شهریار تبریک عرض کرد.

دبیر جلسه شورای اداری شهریار در ادامه از حضور امام جمعه حجت الاسلام موحدنیا، اعضای شورای شهر و شورای اداری،  حجت الاسلام عرفان منش مسئول ستاد امام جماعت شهریار، خانواده معظم شهدا و خبرنگاران تشکر ویژه کرد.
 

کد خبر 1561410

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha