۱۹ خرداد ۱۳۹۱، ۱۲:۳۰

شفیعی در گفتگو با مهر:

توجه به رده‌های پایه والیبال قم را در مسیر پیشرفت قرار داده است

توجه به رده‌های پایه والیبال قم را در مسیر پیشرفت قرار داده است

قم - خبرگزاری مهر: دبیر هیئت والیبال استان قم گفت: توجه به رده های سنی پایه و همچنین برگزاری مسابقات استانی در قالب لیگ و قهرمانی استان موجب شده تا والیبال قم در مسیر پیشرفت قرار بگیرد.

سیدروح الله شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هیئت والیبال استان قم از اقداماتی که در مسیر توسعه والیبال قم صورت گرفته رضایت کامل دارد و برای تحول این رشته فعالیت خود را با جدیت در سال جاری نیز ادامه می دهیم.

وی تصریح کرد: توجه به سازندگی از رده های سنی پایه در سال های اخیر یکی از مهمترین راه‌کارهای توسعه والیبال قم بوده است که خوشبختان اثر آن را در رقابت های لیگ دسته اول والیبال باشگاه های کشور در فصل گذشته دیدیم که جوانان توانمند والیبال قم به خوبی شایستگی خود را نشان دادند.

دبیر هیئت والیبال استان قم با بیان اینکه حضور جوانان قمی در تیم‌های پایه استان موفقیت آمیز بوده است، ادامه داد: قم این ظرفیت و توانمندی را دارد که نوجوانان و جوانان آینده‌دار والیبال این استان در تیم‌های ملی رده‌های پایه کشور حضور پیدا کنند اتفاقی که در آینده می‌تواند به توسعه بیش از پیش رشته والیبال در استان قم نیز بیانجامد.

وی با اشاره به حضور مردان والیبالیست قم در لیگ دسته اول کشور، ابراز داشت: یکی از اقداماتی خوبی که در راستای توسعه والیبال قم صورت گرفته است، حضور تیم های رده های سنی مختلف والیبال قم در مسابقات لیگ های کشور در سال گذشته بود.

شفیعی عنوان کرد: امسال نیز در بخش آقایان با توجه به منابع و امکاناتی که والیبال قم دارد، از شرایط خوبی برای حضور در مسابقات لیگ دسته اول والیبال باشگاه‌های کشور برخوردار هستیم و امیدواریم حرکتی را که سال گذشته آغاز کردیم ادامه یابد.

وی همچنین با بیان اینکه در چند سال اخیر توجه خوبی به رشد و پیشرفت والیبال قم در بخش بانوان شده است، اظهار داشت: در واقع والیبال بانوان همگام با والیبال آقایان در قم حرکت می‌کند و این ظرفیت نیز در والیبال بانوان قم وجود دارد که در لیگ کشور حضور یابد.

دبیر هیئت والیبال قم تصریح کرد: امیدواریم با پیگیری هایی که انجام می دهیم، در آینده‌ای نزدیک شرایطی فراهم شود که با توجه به دارا بودن نیروهای مستعد از حمایت بخش خصوصی برخوردار شویم و در لیگ کشور با پشتوانه بهتری شرکت کنیم، اتفاقی که اگر محقق شود قطعا به توسعه والیبال قم کمک می‌کند.

وی با تاکید بر حضور قوی تیم های قمی در رقابت های امسال لیگ و قهرمانی کشور رده های سنی پایه، افزود: سال گذشته تیم های مردان و بانوان قم در مسابقات لیگ دسته اول والیبال باشگاه های کشور حضور یافتند، ضمن اینکه تیم های رده های سنی نوجوانان، جوانان و امید نیز در پیکارهای قهرمانی کشور با حریفان خود به رقابت پرداختند.

 

کد خبر 1621107

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha