پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۵ خرداد ۱۳۹۱، ۲۲:۲۸

خیرالدین:

نرم‌افزار تحت وب شورای اقامه نماز دستگاه‎های اجرایی کشور تهیه می‌شود

نرم‌افزار تحت وب شورای اقامه نماز دستگاه‎های اجرایی کشور تهیه می‌شود

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر برنامه‌ریزی ستاد اقامه نماز کشور گفت: نرم‌افزار تحت وب شورای اقامه نماز دستگاه‎های اجرایی کشور در حال تدوین بوده و برای برقراری ارتباط آسان‎تر با رابطان نماز دستگاه‎های اجرایی کشور تا شش ماه آینده در اختیار شورای اقامه نماز این دستگاه‎ها قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی خیرالدین ظهر پنجشنبه در نخستین جلسه رابطین نماز دستگاه‎های اجرایی استان زنجان در سال 91 با اشاره به اینکه نظام جامع برنامه‎ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور، ابزاری برای ایفای وظیفه مدیران نسبت به فریضه مقدس نماز است، افزود: این نظام به مسئولان امکان می‌دهد تا توانمندی‌های دستگاه‎های اجرایی در امر ترویج فرهنگ نماز را مورد ارزیابی قرار داده و با ایجاد ارتباط دوسویه بین دستگاه‎های مختلف، جایگاه عظیم نماز را بیش از گذشته برجسته سازند.

وی ادامه داد: از آن جایی که رویکرد ستاد اقامه نماز کشور در سال 91، ایجاد هماهنگی و همکاری بیشتر بین رابطان نماز دستگاه‎های مختلف اجرای کشور است ابتدایی‎ترین قدم برای ایجاد این هماهنگی، انتقال دغدغه‎های اصلی رابطان نماز دستگاه‎های اجرایی به مدیران آن دستگاه در خصوص نماز است.

مدیر برنامه‎ریزی ستاد اقامه نماز کشور با تأکید بر اینکه شوراهای اقامه نماز دستگاه‎های اجرایی باید فعالیت ویژه‌ای درخصوص این فریضه الهی داشته باشند، افزود: پیاده کردن تمامی اهداف نظام برنامه‎ریزی نظارت و ارزیابی به صورت100درصد در سال 91 امکان پذیر نیست، اما شوراهای اقامه نماز دستگاه‏های اجرایی کشور می‎توانند با همکاری و فعالیت هرچه بیشتر، سرعت نیل به اهداف این نظام را بیشتر کنند.

وی با بیان اینکه مسئولان باید تمهیداتی اندیشیده و به اهمیت نماز بیش از پیش در دستگاهها توجه و نیز بر اقامه نماز جماعت اهتمام ورزند، تصریح کرد: یکی از دغدغه های مدیران باید این باشد که جلسات اداری دستگاهها با اوقات شرعی و اقامه نماز اول وقت و برگزاری تداخل نداشته باشد.

مدیر برنامه ریزی ستاد اقامه نماز ادامه داد: خوشبختانه امروز اغلب مدیران و دستگاههای اجرایی بر اقامه نماز در محل کار اهتمام جدی داشته و اهمیت خوبی می دهند و امیداریم اهداف و انتظارات ستاد اقامه نماز به تدریج و بیش از پیش تحقق یابد.

خیرالدین به وظایف رابطین ستاد اقامه نماز در دستگاهها اشاره کرد و گفت: تعصب و داشتن دغدغه نماز و انتقال آن به بدنه مدیریت و دستگاه، ایجاد هماهنگی در بین بخش های مختلف سازمانها و انتقال انتظارات این ستاد به مدیران و دستگاهها از جمله وظایف رابطین محسوب می شود.

وی از بین بردن مصادیق تضییع کننده نماز در دستگاه‎های اجرایی را از جمله وظایف شوراهای اقامه نماز این دستگاه‎ها دانست و ادامه داد: همزمانی جلسات با وقت نماز جماعت و اذان و عدم آبادی مساجد و نمازخانه‎های دستگاه‎های اجرایی از جمله مصادیق تضییع کننده نماز جماعت در دستگاه‎های اجرایی است که با تیزبینی و ایجاد راه حل توسط شورای اقامه نماز قابل حل است.

خیرالدین افزود: تنظیم بخشنامه جهت ایجاد انگیزه و شوق در کارکنان و همچنین ایجاد دغدغه در بین کارکنان جهت برپایی نماز جماعت، مهم‎ترین بازخورد همگانی شدن نماز در دستگاه‎های اجرایی است.

کد خبر 1626935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha