۱۲ تیر ۱۳۹۱، ۱۶:۴۲

مهمانسرای دولت در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید

مهمانسرای دولت در کهگیلویه و بویراحمد به بهره برداری رسید

یاسوج – خبرگزاری مهر: با حضور استاندار، ائمه جمعه و اعضای شورای تامین کهگیلویه و بویراحمد، مهمانسرای دولت در یاسوج افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر نیکزاد  استاندار کهگیلویه و بویر احمد بعدازظهر دوشنبه در آئین افتتاح این پروژه گفت: این پروژه در زمینی به مساحت دو هزار متر مربع وبا یکهزار متر زیر بنا و هزینه هشت میلیارد ریال در مدت چهار ماه احداث شد.

وی بیان داشت: در همه استان‌های کشور چنین مجموعه‌ای وجود داشت که تاکنون به هر دلیل استان کهگیلویه و بویراحمد از آن بی‌نصیب بود.

نیکزاد افزود: با افتتاح مهمانسرای دولت از این پس همه دستگا‌ه‌های اجرایی اعم از کشوری و لشکری می‌توانند جلسات خود را با حضور وزرا و روسای سازمان‌ها و فرماندهان ارشد در این مکان تشکیل دهند.

وی اظهار داشت: در کنار این مجموعه، سالن کنفرانس خبری مخصوص اصحاب رسانه، نمازخانه و مهمانسرای 12 واحدی با فضای سبز احداث شده و از این پس به همه دستگاه‌ها خدمات‌رسانی خواهد کرد.

کد خبر 1640715

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha