۳۱ تیر ۱۳۹۱، ۹:۳۲

میرشکار:

140 نفر بازرس در سیستان و بلوچستان به صورت نامحسوس بازار را کنترل می کنند

140 نفر بازرس در سیستان و بلوچستان به صورت نامحسوس بازار را کنترل می کنند

زاهدان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: به مناسبت فرارسیدن ایام پرفضیلت رمضان، 140 نفر بازرس در قالب 70 اکیپ بازرسی و بیش از 280 نفر ناظر افتخاری در سطح استان به صورت نامحسوس به کنترل بازار مشغولند.

نادر میرشکار در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: ‌با هدف جلوگیری از هرگونه کمبود و افزایش غیرمنطقی قیمت کالاها و خدمات همزمان با سراسر کشور طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان در استان نیز در حال اجراست.

وی گفت: با فرارسیدن ایام پرفضیلت رمضان و افزایش تقاضا برای انواع مواد غذایی به ویژه اقلام لبنی، ‌پروتئینی، ‌میوه و سبزیجات، ‌روغن، ‌برنج، خرما و شیرینی های مرسوم این ماه و با هدف پیشگیری از هرگونه کمبود و افزایش غیرمنطقی قیمت کالاها و خدمات در سطح استان طرح ویژه نظارتی در حال برگزاری است.

وی افزود: در این طرح ضمن پایش مستمر بازار توجه ویژه به موضوع تامین و توزیع به موقع کالا و خدمات پرتقاضا، ‌تشدید نظارت و بازرسی بر عملکرد واحدهای تولیدی،‌ توزیعی، خدماتی و برخورد با تخلفات احتمالی و تسریع در رسیدگی به تخلفات و شکایات مردمی با بسیج همه امکانات و نیروهای تحت اختیار صورت خواهد پذیرفت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان داشت: نظارت ویژه ای بر تامین و توزیع به موقع کالاهای مورد نیاز اعم از سهمیه های خاص ایام ماه مبارک رمضان مانند شکر، روغن، ‌برنج، ‌شیر،‌ گوشت قرمز، زولبیا و بامیه و سایر کالاهای پرمصرف این ایام صورت می پذیرد.

وی گفت: طرح ویژه نظارتی که به صورت عملیاتی از 15 تیرماه آغاز شده، تا 28 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: با اجرای عملیاتی طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان با متخلفین اقتصادی برخورد قانونی خواهد شد.

میرشکار اظهار داشت: سامانه تلفن 124 نیز به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات هم استانی های گرامی در زمینه تخلفات اقتصادی است و در سریعترین زمان ممکن به آنها رسیدگی خواهد شد.

وی همچنین به آغاز بکار نمایشگاه عرضه مستقیم کالا با عنوان ضیافت در شهرستان زاهدان اشاره کرد و گفت: به جهت استقبال از ماه مبارک رمضان و ضرورت تنظیم بازار اقلام مصرفی و کالاهای تاثیر گذار در سبد خانوار، در این ایام اقداماتی به جهت برگزاری نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا با محوریت مجامع و اتحادیه های صنفی در سطح استان صورت پذیرفت.

وی افزود: هشت نمایشگاه عرضه مستقیم کالا ضیافت با بیش از 400 غرفه در هشت شهرستان استان پیش بینی شده که با توان اجرایی مجامع امور صنفی و اتحادیه های صنفی کالاهای با کیفیت و با قیمت مناسب حداقل 15 درصد زیر قیمت بازار عرضه شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان داشت: نمایشگاه عرضه مستقیم کالا با عنوان ضیافت در زاهدان با بیش از 70 غرفه در محل سالن شرکت غله آغاز به کار نموده است.

وی گفت: در این نمایشگاه کالاهایی مانند اقلام پروتئینی، ‌لبنیات، برنج، ‌روغن، شکر و شیرینی های مرسوم ایام ماه مبارک رمضان عرضه می شود.

وی افزود: نمایشگاه عرضه مستقیم کالا ضیافت به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان از 28 تیرماه تا ششم مرداد ماه از ساعت 16 الی 22 آماده پذیرایی و خدمات دهی به بازدید کنندگان است.

کد مطلب 1654248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha