پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ اسفند ۱۳۸۳، ۱۵:۰۳

حداد عادل :

تثبيت قيمت ها عيدي مجلس به مردم بود، دولت همكاري كند

غلامعلي حداد عادل رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: عيدي مجلس به ملت، تثبيت قيمت ها بود و از دولت و مردم انتظار داريم همكاري كنند.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، رييس مجلس شوراي اسلامي كه در آغاز جلسه علني امروز مجلس سخن مي گفت، با تبريك فرارسيدن سال نو و بهار طبيعت به ملت ايران افزود: با تصويب قانون تثبيت قيمت ها، مردم احساس اطمينان و آرامش خاطر و اميدي يافته اند و ديگر نگران افزايش قيمت  ساير كالاها با گراني بنزين و فرآورده هاي نفتي نيستند.

حداد عادل گفت: براي آنكه اقدام مثبت مجلس در تثبيت قيمت ها به نتيجه برسد، همكاري مردم و دولت ضروري است زيرا اگر دولت و مردم بر اين اقدام نظارت نكنند، نمي توان به نتيجه اين طرح اميدوار بود.

رييس مجلس شوراي اسلامي از برخي گراني ها در هفته هاي آخر سال مانند افزايش قيمت پودرهاي شوينده و برخي كالاها انتقاد كرد و گفت: انتظار همكاري و نظارت همگاني و دولت، انتظار بجايي است و همه براي به نتيجه رسيدن اين قانون بايد همكاري كنند.

حداد عادل با تبريك عيد نوروز به همه ايرانيان ابراز اميدواري كرد كه سال آينده، سالي پر از سلامتي، رفاه مادي و معنوي و پيشرفت براي ملت ايران باشد.

رييس مجلس شوراي اسلامي در بخش ديگري از سخنانش با تبريك آغاز به كار مجمع ملي عراق گفت: انشاالله كه آغاز به كار اين مجمع و انتخاب رييس جمهور، معاونان و اعضاي كابينه دولت عراق بتواند صلح و ثبات را بر اين كشور حاكم كند و اشغالگران هر چه سريعتر از اين كشور خارج شوند.

حداد عادل در پايان با اشاره به تذكرات متعدد نمايندگان مجلس به دولت در خصوص پرداخت حقوق و مزاياي فرهنگيان گفت: بنده هم اين موضوع را تاكيد مي كنم و اين منحصر به فرهنگيان نبوده و اميدواريم با تدابيري كه مجلس پيش بيني كرده است، در سال آينده اينگونه مشكلات بوجود نيايد.

وي همچنين افزود: نمايندگان اقليت هاي ديني حاضر در مجلس در نامه اي فرا رسيدن عيد نوروز و سال نو و بهار طبيعت را تبريك گفتند.

کد خبر 166466

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha