جابر معافی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پایه گذاری جشنواره نامهای به امام رضا(ع) در کشوری که به لحاظ سمبل فرهنگ رضوی و علوی در دنیا معروف است، از سالهای خیلی پیشتر باید شروع میشد.
وی با بیان اینکه مازندران میزبان برگزاری جشنواره نامهای به امام رضا(ع) است، افزود: برآیند بر این است که نارساییهای دورههای قبلی در این مقطع برطرف شده و کارهایی که قبلا صورت نمیگرفت، در هفتمین جشنواره صورت گرفته و این اقدام مبارکی است.
این فعال رسانه ای تصریح کرد: مردم ما به سادگی با ائمه و فرهنگ رضوی، علوی، حسینی و فاطمی ارتباط برقرار میکنند و کارگزاران نظام هم اعتقاد راسخ دارند تا بیشتر در این زمینه گام بردارند و نقشآفرینی کنند.
وی با بیان اینکه از روزی که توسعه فرهنگ رضوی در قالب برگزاری جشنواره در استان شکل گرفته، رسانهها پای کار بودند، متذکر شد: پیشنهاد میشود رسانهها ب تولید اخبار و گزارشهای بیشتری در این زمینه، اقدام کنند و رسانههای مکتوب هم نسبت به راهاندازی ستون ثابت فرهنگ رضوی اقدام کنند.
معافی با اشاره به اینکه رسانهها اعم از مجازی، مکتوب، شنیداری و دیداری گزارشهای متعددی از شفای بیماران، گشایش مشکلات به واسطه توسل به ائمه انتشار دادهاند، گفت: چنانچه این برنامهها تبدیل به فیلم و کتاب شود، میتوان امیدوار بود که رسانهها در این بخش تاثیرگذارتر شوند.
عضو هیئت رئیسه خانه مطبوعات مازندران با بیان اینکه تیراژ کتابهای مرتبط با فرهنگ رضوی، بسیار کم است، اضافه کرد: تولیدات در این زمینه با جامعه هدف فاصله دارد.
معافی با اشاره به اینکه تولیدات رسانهای مرتبط با فرهنگ رضوی، متناسب است، گفت: اما تیراژ منابع خبری اعم از روزنامه، هفتهنامه و کتاب، بسیار پایین است.
وی با تاکید بر اینکه حمایتهای مجموعه وزارت ارشاد از تولیدکنندگان تئاتر با محوریت فرهنگ رضوی افزایش یابد، اظهار داشت: آثار تولیدی در زمنیه فرهنگ رضوی، کمتر به تئاتر کشیده میشوند و روستائیان ما هنوز یک تئاتر رضوی تماشا نکرده اند.
این فعال رسانه ای گفت: کتابهای مرتبط با فرهنگ رضوی در کتابخانههای روستایی کمتر دیده میشود و مسئولان باید در تقویت این بخش اهتمام کنند.
ساری - خبرگزاری مهر: سرپرست خبرگزاری فارس در مازندران با اشاره به اینکه کتابهای حوزه فرهنگ رضوی در کتابخانههای روستایی کمتر دیده میشود، گفت: کتابخانههای روستایی از فرهنگ رضوی باید غنی شود.
کد خبر 1701295
نظر شما