به گزارش خبرنگار مهر، مجمع انتخاباتی هیات بدمینتون استان اصفهان عصر امروز ابوالفضل مهاجر دبیر فدراسیون، محمدرضا محمدجواهری مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان و غلامعلی ابراهیمی معاون توسعه ورزش این اداره کل در تالار افتخارات اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد و در پایان سروش اسماعیلی، رئیس هیئت بار دیگر به این عنوان انتخاب شد.
اسماعیلی که در چهار سال گذشته بر صندلی ریاست این هیئت تکیه زده، ۱۴ رأی از مجموع ۱۹ رأی مأخوذه را کسب کرد تا در کار خود باقی بماند.
غلامحسین یزدانپناه، بنیانگذار بدمینتون اصفهان و مسوول کمیته فنی فدراسیون بدمینتون دیگر کاندیدای این انتخابات بود که در مجمع امروز تنها 5 رای به خود اختصاص داد.
گفتنی است، حسن بزرگزاد، دیگر کاندیدای این انتخابات پیش از این انصراف خود را از انتخابات اعلام کرده بود.


نظر شما