پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ دی ۱۳۹۱، ۲۰:۰۸

داوودی مطرح کرد:

نظارت دقیق بر نحوه توزیع برنج در سطح بروجرد صورت گیرد

نظارت دقیق بر نحوه توزیع برنج در سطح بروجرد صورت گیرد

بروجرد - خبرگزاری مهر: معاون فرماندار ویژه بروجرد گفت: باید نظارت دقیق بر نحوه توزیع برنج در سطح بروجرد صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن داوودی عصر سه شنبه در جلسه تنظیم بازار شهرستان بروجرد در محل فرمانداری ویژه این شهرستان اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر وضعیت بازار برنج دربروجرد رضایت بخش نیست.

وی افزود: بخش زیادی از بحران بازار برنج ناشی از ایجاد یک جو روانی در سطح شهرستان است تا به آنجا که مردم از عدم تامین برنج شب عید در هراس هستند.

داوودی تصریح کرد: متاسفانه برخی از متولیان در بهبود وضعیت کنونی برنج کم کاری می کنند و نشان می دهند که در هنگام بحران نمی توانند مدیریت لازم را داشته باشند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار ویژه بروجرد ادامه داد: باید نظارت دقیق بر نحوه توزیع برنج در سطح شهرستان انجام شود و افراد متخلف و سودجو شناسایی و با آنها برخورد قاطع صورت گیرد.

داوودی اظهار داشت: باید با یک برنامه ریزی دقیق برنج مورد نیاز در تمام فروشگاههای بزرگ شهر، رفاه، تروکا و تعاونی ها به مردم عرضه شود تا بار روانی موجود کاهش یابد و مردم از نگرانی در بیایند.

وی افزود: متولیان امر باید در بحث ورود کالاها و چگونگی هزینه های آنها به بروجرد نظارت داشته و توزیع درست آنها را در بین مردم کنترل کنند.

داوودی یادآور شد: تمامی دهیاران روستاهای شهرستان بروجرد با همکاری بخشداریها می توانند سهمیه مورد نیاز برنج مردم روستاها را از صنعت و معدن بروجرد دریافت کنند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بروجرد نیز در این جلسه گفت: در یک ماهه گذشته 550 تن برنج در سطح بروجرد توزیع شده است.

مرضیه مرادی تصریح کرد: به طور روزانه در حال حاضر در 25 نقطه شهر حدود 25 تن برنج در میان مردم توزیع می شود که در این خصوص مشکلی نداریم.

کد خبر 1792075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha