۱۸ اسفند ۱۳۹۱، ۱۶:۲۰

حجت الاسلام قاسمی زاده:

مسئولان برای حل مشکلات اقتصادی تدبیر کنند/ مردم مدیریت هزینه داشته باشند

مسئولان برای حل مشکلات اقتصادی تدبیر کنند/ مردم مدیریت هزینه داشته باشند

کرمان - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت کرمان با اشاره به وضعیت اقتصادی از مردم خواست در هزینه های خود مدیریت نیازهای ضروری را در نظر بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قاسمی زاده در خطبه های نماز جمعه کرمان اظهارداشت: با توجه به شرایط خاص اقتصادی مردم و مسئولان باید تدبیر لازم را به کار گیرند تا از این امتحان سر بلند خارج شویم.

وی تصریح کرد: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند بخشی از مشکلات اقتصادی به تحریمها برمی گردد اما بخشی نیز به مدیریت اقتصادی مربوط است که مسئولان مربوطه باید اقدامات لازم را برای کنترل وضعیت اقتصادی انجام دهند.

وی گفت: اول دولت باید به مسائل رسیدگی کنند و بعد مردم هم همکاری کنند تا از مشکلات به خوبی عبور کنیم.

امام جمعه موقت کرمان افزود: در این شرایط مردم باید اول نیازهای ضروری را رفع کنند و از مسائل غیر ضروری بگذرند.

وی از افرادی نیز که توانایی مادی دارند خواست به گونه ای هزینه کنند که به نفع طبقه ضعیف تر باشد.

حجت الاسلام قاسمی زاده گذر از ولع و حرص را بسیار با اهمیت دانست و ادامه داد: در صورت وجود طمع برخی از اقشار ضعیف جامعه از زندگی بهتر محروم می شوند.

وی از عرضه کنندگان کالا نیز خواست احکام شرعی را رعایت کنند و حق مصرف کنندگان را رعایت کنند.
 

کد خبر 2014308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha