به گزارش خبرنگار مهر، علی بندعلیان صبح پنج شنبه در حاشیه ملاقات مردمی در جمع خبرنگاران گفت: همه مدیران شهرداری باید بدون منت و شبانه روزی در خدمت شهروندان باشند و رسیدگی به درخواستهای مردمی از اولویتهای اساسی مجموعه شهرداری است، چراکه خدمتگزار مردم هستیم.
وی افزود: ملاقاتهای حضوری حرکتی است که به طور مستقیم با مشکلات شهروندان آشنا و اقدام به رفع آن می شود.
شهردار فرون آباد ضمن تأکید بر تعامل مردم و مدیران تصریح کرد: از مهمترین اهداف مدیران باید جلب اعتماد عمومی مردم باشد و بر همین اساس رویکرد شهرداری در تعامل با مردم از طریق دیدارهای چهره به چهره است.
دنبال ایجاد آرامش در ملاقاتهای مردمی هستیم
وی ادامه داد: در ملاقاتهای مردمی با شنیدن مشکلات شهروندان به دنبال ایجاد آرامش در بین مردم هستیم و دیدارهای چهره به چهره با اعتماد سازی، مشارکت مردم را در امور شهری تقویت می کند.
بندعلیان عنوان داشت: دیدارهای چهره به چهره در رفع مشکلات مردم تأثیر بسزایی دارد و این دیدارها علاوه بر ایجاد هماهنگی و تعامل با مسئولان شهری و استانی، برای رفع مشکلات مردم تأثیر بسزایی دارد.
وی اضافه کرد: شناسایی ظرفیتهای منطقه، آشنایی با مشکلات و رفع آنها، ایجاد تعامل و هماهنگی با مسئولان منطقه و مردم و... از جمله اهداف این دیدارهاست.
این مدیر شهری با اشاره به همراهی مردم در تحقق اهداف مدیریت شهری اضافه کرد: از شاخصهای مؤثر در اجرای طرحهای بزرگ شهرداری نظرات مردم است .
گفتنی است، شهردار فرون آباد در جلسه ملاقات مردمی با 36 نفر از شهروندان دیدار و در خصوص رفع مشکلات دستورات لازم را صادر کرد.


نظر شما