۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۲:۴۵

علیان نژاد به مهر خبر داد:

فعالیت 130 خانوار دامغانی در کار پرورش زنبور عسل

فعالیت 130 خانوار دامغانی در کار پرورش زنبور عسل

دامغان–خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان از فعالیت 130 خانوار در این شهرستان در کار پرورش زنبور عسل خبر داد.

عباس علیان نژاد در گفتگو با خبر نگار مهر ضمن اشاره به فعالیت 130 خانوار دامغانی در کار پرورش زنبور عسل اظهار داشت: میانگین برداشت از هر کلنی زنبور عسل در شهرستان دامغان 9 کیلوگرم است.

وی افزود: سال گذشته در سطح شهرستان دامغان از هشت هزار کلنی زنبور عسل 72 تن عسل برداشت شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان اضافه کرد: مهمترین مناطق پرورش زنبور عسل در این شهرستان شامل مهماندوست، طزره، دروار، دیباج و برم است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان به بحث کیفیت عسل تولیدی از سوی پرورش دهندگان زنبور عسل شهرستان دامغان اشاره داشت و افزود: کیفیت عسل های تولیدی از سوی پرورش دهندگان زنبور عسل در این شهرستان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده بطوریکه تولید عسل طی سال گذشته در این شهرستان 10 میلیارد ریال درآمد داشته است.

علیان نژاد گفت: بر اثر شیوع بیماری ناشناخته و سرمای شدید در سال گذشته بیش از یک میلیارد و 500 میلیون ریال به کلنی های زنبور عسل در سطح شهرستان دامغان خسارت وارد شد.

وی در خاتمه ارائه پرداخت تسهیلات و مشاوره به زنبورداران را از مهمترین اقدامات و خدمات ارائه شده از سوی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دامغان ذکر کرد.

کد خبر 2023399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha