پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۷:۵۳

آهنگ ناهماهنگی گریبان هیئت نجات غریق را گرفت/ نجات 60 هزار نفر توسط ناجیان غریق

آهنگ ناهماهنگی گریبان هیئت نجات غریق را گرفت/ نجات 60 هزار نفر توسط ناجیان غریق

مشهد - خبرگزاری مهر: نا هماهنگی، آهنگی بود که به صدا در آمد تا مجمع انتخاب رئیس هیات نجات غرق و غواصی خراسان رضوی برگزار نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، انتخاب رئيس هيئت نجات غريق و غواصي خراسان رضوی كه قرار بود ظهر چهارشنبه برگزار شود به رغم دعوت قبلی و حضور همه اعضای مجمع تنخابات، به دلیل آنچه ناهماهنگی بیان شده برگزار نشد، تا این بار انتخاب رئیس هیئت نجات غریق خراسان رضوی در آهنگ ناهماهنگی مشخص نشود.

نائب رييس فدراسيون نجات غريق و غواصي  اظهار كرد: وظيفه فدراسيون و به دنبال آن هيئت هاي ورزشي تربيت ناجیان غريق و نظارت كارشناسي بر امور اماكن آبي كشور است.

بهروز اسفندياري با بيان اينكه براي فدراسيون فرقي نمي كند چه كسي رييس هيات استانی باشد، گفت: ما به دنبال انجام صحيح كارها هستیم و هدف نهایی تمامي هيات ها باید نجات جان انسانها باشد.

وي با بيان اينكه در 10 سال گذشته بيش 60 هزار نفر در كشور توسط تلاش ناجيان غريق از مرگ حتمي نجات پيدا كرده اند، افزود: در عرصه قهرماني نيز تحول زيادي در رشته نجات غريق كشور به وجود آمده است.

اسفندیاری همچنین با اشاره به پیشرفت خوبی که در این حوزه نجات غریق و فدراسیون آن اتفاق افتاده خاطر نشان کرد: در سال 90 در رقابت هاي قهرماني آسيا در بخش دختران و پسران به مقام قهرماني دست يافتيم.

وی افزود: در رقابت هاي جهاني در کشور استراليا 8 مدال طلا، 5 نقره و 3 برنز و در رشته هاي تيمي 18 مدال طلا توسط ورزشكاران كشور به دست آمد.

نائب رييس فدراسيون نجات غريق و غواصي كشور با بيان اينكه نجات غريق در ایران با برخورداري از داوران و مدرسان بين المللي در جايگاه خوبي قرار دارد، ابراز امیدواری کرد با تلاش همه دست اندرکاران قدم هاي مثبتي در حفظ و نجات مردم در اماكن آبي كشور برداريم.

گفتنی است : مديركل ورزش و جوانان خراسان رضوي ضمن حضور در این جلسه اظهار کرد: در صورتی که هماهنگی بیشتری صورت می پذیرفت می توانستیم امروز این انتخابات را برگزار کنیم، لذا اميدوارم در آینده فردی که انتخاب می شود کاستی های هئیت قبلی را جبران کند.

شایان ذکر است  در پایان این جلسه از رئیس سابق هیئت نجات غریق استان که مدت 17 سال این سمت را بر عهده داشت قدرانی شد وهمچنین تعدای از پیشکسوتان این هیئت نیز مورد تقدیر واقع شدند.

 

کد خبر 2050548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha