۳۱ خرداد ۱۳۹۲، ۹:۱۳

ياسمي در گفتگو با مهر:

فعاليت 108 باب جايگاه عرضه سوخت در كردستان/برخورد با قاچاق سوخت تشديد مي شود

فعاليت 108 باب جايگاه عرضه سوخت در كردستان/برخورد با قاچاق سوخت تشديد مي شود

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه كردستان گفت: با وجود 108 باب جایگاه عرضه سوخت فعال در این منطقه، ظرفیت خوبی در سوخت رسانی به مردم کردستان ایجاد شده است.

فريدون ياسمي در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: این منطقه دارای 60 باب جایگاه عرضه فرآورده هاي نفتي و 48 باب جایگاه CNG است و ساخت شش باب جایگاه جدید CNG نیز در دستور کار قرار گرفته که همه این جایگاه ها دارای پیشرفت فیزیکی مناسبي هستند.

وی با اشاره به ظرفیت مطلوب عرضه سوخت در منطقه افزود: زمستان های سخت و طولانی و راه های دسترسی نامناسب در منطقه کردستان، سبب شده شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی این منطقه، از هم اکنون به ذخیره سازی و تامین سوخت زمستانی این منطقه اقدام کند.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه كردستان ادامه داد: استقرار 200 باب فروشندگی در نقاط سخت گذر و تامین سوخت 100 هزار خانوار نفت سوز روستایی به برنامه ریزی و بهره برداری از امکانات موجود نیاز دارد.

یاسمی یادآور شد: با استفاده از تجارب سال های گذشته و تشکیل کارگروه بازدید از روستاهای استان متشکل از کارشناسان معاونت بازرگانی و واحد HSE، بررسی تامین و توزیع مطلوب سوخت در سطح روستاهای استان آغاز شد.

وی بیان کرد: هم اکنون ذخیره سازی نفت سفید خانوارهای ساکن در دورترین روستاهای سخت گذر آغاز شده است و خوشبختانه با همدلی و تلاش کارکنان سرمای سخت و طولانی استان را بدون شکایت و کسب رضایت شهروندان و مسئولان و با صرفه جویی هفت درصدی مصرف فرآورده های نفتی در سال 91 سپری کردیم.

مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه کردستان گفت: با توجه به مرزی بودن منطقه و 230 کیلومتر مرز مشترک همزمان با سوخت رسانی، به منظور پیشگیری از قاچاق سوخت با رعایت دستورالعمل ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق فرآورده های نفتی در ابعاد فرهنگی، آموزش و اقتصادی اقدامات اساسی انجام شد.

یاسمی افزود: مهمترین این اقدامات اجرای طرح منطقه ای کردن عرضه نفت گاز بخش حمل و نقل، بازدید بازرسان ویژه منطقه به صورت منظم از مصرف کنندگان عمده و جزء، برگزاري بيش از 110 جلسه كارگروه فرآورده هاي نفتي در نواحي منطقه با حضور سازمان هاي متولي و اجرای طرح بومی سازی سهمیه مرغداری ها در استان است.

وی اظهار داشت: حدود هزار و 300 مصرف کننده عمده و 13 هزار مصرف کننده جزء، به غیر از بخش حمل و نقل و مصارف خانگی در منطقه كردستان وجود دارد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه كردستان یادآور شد: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کردستان با 440 فروشندگی روستایی، 60 باب جایگاه عرضه فرآورده های نفتی و 48 باب جایگاه CNG، سوخت مورد نیاز مردم مناطق غربی کشور در استان کردستان را تامین می کند.

کد مطلب 2080994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha