به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمد نسب ظهر شنبه در جمع مسئولان شهرستان از اجراي آموزش توليد در برخي از مدارس اين شهرستان عنوان و بيان کرد: اين طرح به منظور آمادگي و شناخت دانشآموزان با توليد و مهارت آنها پس از فارغالتحصيلي در جامعه در نظر گرفته شده است تا هر دانشآموزي يک توليد در دست داشته باشد.
اين مسئول با اشاره به اهداي خير بزرگوار خانواده غفاري از يک واحد مسکوني به آموزشوپرورش آمل بيان داشت: خانواده مرحوم مهندس غفوري اين واحد مسکوني را به منظور مرکز درماني فرهنگي بخش تخصصي قلب براي فرهنگيان اهدا کردند.
وي از بهرهبرداري چند پروژه عمراني اين نهاد قبل از آغاز سال تحصيلي جديد خبرداد و گفت: هماکنون مقاومسازي مدرسه 12کلاسه امام جعفرصادق(ع)، سالن ورزشي شهيد خانزاد و چند نمازخانه مدراس اين شهرستان آماده براي اعلام زمان بهرهبرداري است تا در سال تحصيلي جديد مورد استفاده قرار گيرد.
محمدنسب با ابراز اميدواري از اجراي برگزاري جشن نخبگان با تلاش مسئولان اين شهرستان ابراز داشت: اينگونه جشنها موجب عدم فرار مغزهاي نخبگان ما به ديگر کشورها ميشود به طوري که امسال مازندران با اعزام 10نفر از تيم المپياد علمي پنج نفر آنها از شهرستان آمل بوده است.
مديرآموزش و پرورش آمل با اشاره به جابهجايي مدرسه طالقاني يادآور شد: اين مدرسه با توجه به رايزني با شهرداري آمل هماکنون زمين آن به مساحت دو هزار مترمربع واقع در گرجيمحله، باغ منوچهري براي احداث آماده است و دانشآموزان مدرسه طالقاني نيز براي سال تحصيلي جديد به مدارس ديگر هدايت شدند.
وی از ثبتنام اينترنتي 51 دانشآموز اين شهرستان در سال تحصيلي جديد خبر داد و با بيان اينکه آمل در اجراي پروژه مهر در استان مازندران پيشقدم بوده است، يادآور شد: همچنين در اجراي طرح هجرت سه اين شهرستان به عنوان نخستين شهرستان در مازندران با فعاليت 318دانشآموز دختر و 236دانشآموز پسر و 45استادکار به ترميم، بازسازي و مرمت 55 مدرسه آمل پرداختند.
وي با اعلام اينکه اين شهرستان تاکنون توانسته 51دانشآموز را در سامانه اين سازمان به طور اينترنتي ثبتنام کند، اذعان داشت: هماکنون آمل با اجراي طرح پژوهش محور در هفت مدرسه ابتدايي موفق شد به عنوان پايلوت در ديگر شهرستانهاي اين استان شناخته شود.
سيدجعفر رسولي فرماندار شهرستان آمل نیز با اشاره به اجراي پروژه مهر در مدارس آمل يادآور شد: تاکنون رايزنيهايي با بخشداران و دهياران براي همکاري با اجراي پروژه مهر در مدارس روستايي از سوي اين شهرستان انجام گرفته است.
وي با اعلام اينکه براي پيشرفت و ترقي علمي هميشه فرمانداري اين شهرستان پايهکار است، اذعان داشت: آمل هميشه با برگزاري تجليل از نخبگان علمي،فرهنگي و ورزشي استقبال ميکند.
رسولي با تاکيد براينکه در عرصه علمي علاوه بر امور آموزشي بايد به امور تربيتي نيز توجه شود، اظهار داشت: مسئولان امر بايد در اجراي برنامههاي آموزشي بايد برنامههاي امور تربيتي را در دستور کار قرار دهند.
اين مسئول بيان داشت: در اين امر بايد روي مربيان پرورشي بازنگري صورت گيرد و در جلسات شوراي آموزشوپرورش اعضا به ارائه برنامههاي تربيتي بپردازند.
امامجمعه شهر دابو و دشتسر آمل نيز در ادامه داشتن اجتماع، اقتصاد، فرهنگ و محيط خوب و مناسب را داشتن تقوا بيان و عنوان کرد: امروزه بسياري از کشورهاي غربي بدليل نداشتن اين تقوا با مشکلاتي دستوپنجه نرم ميکنند.
حجتالاسلام مهدي تقيزاده با تاکيد براينکه کشور ما با وجود تقوا تاکنون توانسته در عرصههاي مختلف در دنيا به جايگاه بالاي علمي دست يابد، ابراز داشت: در اين امر آموزشوپرورش در دو بعد مهم در شکلگيري شخصيت فرزندان ما نقش اساسي دارد.
وي با اشاره به قرار گرفتن فرزندان ما در عصر پيشرفت وتکنولوژي روز دنيا خاطرنشان کرد: مسئولان بايد بدانند که امروزه هجمه فرهنگي و جنگ نرم اين دانشآموختگان را تهديد ميکند و بازيهاي کامپيوتري بار علمي آنها را پائين ميآورد.
تقيزاده بيان داشت: در اين عرصه بايد به آگاهيسازي دانشآموزان پرداخت و به شناسايي عوامل مخرب فرهنگي بپردازند و در اين امر آموزشوپرورش بسيار تاثيرگذار خواهد بود.
نظر شما