پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۷

افشین داوری:

ورزش بانوان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد/ توسعه ورزش‌های پرمدال در جهان

ورزش بانوان بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد/ توسعه ورزش‌های پرمدال در جهان

اصفهان – خبرگزاری مهر: رئیس فدراسیون دو و میدانی گفت: توسعه ورزش‌های پرمدال در جهان را مورد نظر داشتیم و امروز ورزش بانوان با توجه به مدال‌آوری آن باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین داوری شامگاه چهارشنبه در مجمع عمومی نواب رئیس بانوان هیئت‌های دو و میدانی سراسر کشور با اشاره به اهمیت توجه به ورزش بانوان در کشور اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان توجه ویژه‌ای به مسئله ورزش بانوان از خود نشان داده و ما باید کاری کنیم که از فرصت حضور بانوان در رشته‌های مختلف ورزشی به خوبی استفاده شود.

وی افزود: ورزش بانوان یک عرصه بسیار مهم برای حضور بانوان به شمار می‌رود و بانوان ظرفیت‌های بسیاری در عرصه‌های مختلف ورزشی دارا هستند که باید به این ظرفیت‌ها توجه کرده و از آن استفاده کرد.

رئیس فدراسیون دو و میدانی ادامه داد: وظیفه ما بوده که از این مسئله به خوبی استفاده کرده و ظرفیت‌های ورزشی آنان را مورد توجه قرار دهیم و این مسئله از اهمیت بسیاری برخوردار است که وزارت ورزش و جوانان نیز به آن توجه نشان می‌دهد.

وی افزود: خوشبختانه تحولات بسیار خوبی در عرصه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان صورت گرفته که این مسئله باید مورد توجه قرار گیرد و باید کاری کنیم که ورزش بانوان در کشور فعال شود.

داوری با اشاره به اهمیت توجه به مدال‌های کسب شده در ورزش دو و میدانی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته این ورزش توانسته در عرصه بانوان مدال‌های بسیاری کسب کند و افزایش گرایش بانوان به آن نیز نشان می‌دهد که باید در این زمینه اقدامات موثری صورت داد.

وی افزود: در حال حاضر همه برای پیشرفت این ورزش تلاش می‌کنند، باید کاری کنیم که فضای جامعه برای توسعه هرچه بیشتر ورزش بانوان آماده شود و استان اصفهان نیز با توجه به ظرفیت‌های خود می‌تواند در این راستا فعالیت‌های مهمی داشته باشد.

کد خبر 2430849

برچسب‌ها