به گزارش خبرنگار مهر، رحیم اردلان یکشنبه در آیین معارفه مدیر کل جدید این سازمان گفت: اعتراف می کنم که برای مردم استان کار زیادی نکرده ام زیرا استان آذربایجان شرقی از جمله استان هایی است که مردم آن زحمات مدیران را دیده و درک می کنند.
وی ادامه داد: مردم تبریز شایسته کار کردن هستند اما من در این مدت کوتاه نتوانستم کار زیادی برای این مردم انجام دهم که امیدوارم هم اکنون که به عنوان معاون اداری مالی سازمان وارد تهران می شوم بتوانم در آنجا خدمت شایسته ای انجام دهم.
اردلان با اشاره به بیمارستان تامین اجتماعی تبریز گفت: بعد از پنج سال که این بیمارستان کلنگ زنی شده و به حال خود رها شده بود موفق به شروع کار دوباره آن شدیم که از مسئولان جدید سازمان می خواهیم نسبت به ساخت و تکمیل این بیمارستان پیگیری لازم را داشته باشند.
معاون اداری مالی سازمان تامین اجتماعی کشور ادامه داد: ساخت این بیمارستان و تکمیل آن بهترین خدمت به مردم استان خواهد بود.
وی در ادامه افزود: در طول ۱۴ ماه خدمتم، هشت شعبه در سطح استان و چهار کانون بازنشستگی افتتاح شده و ۱۱۲ نفر نیز در آزمون استخدامی سازمان موفق به استخدام در سازمان شدند.
اردلان در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان شد: همچنین در این مدت ۴۸ هزار پرونده بیمه شده بازبینی و پالایش شده و ۳۵ هزار پرونده کارگر ساختمانی نیز مورد پالایش قرار گرفت.
نظر شما