علی سیفی مدیر رادیو جوان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه های جدیدی که قرار است مهر ماه از این شبکه روی آنتن برود، گفت: ما تغییراتی را در جدول پخش برنامه های رادیو جوان در مهر ماه خواهیم داشت و تاکنون طرح سه برنامه جدید به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: یکی از این برنامه ها «به رنگ سپیده» نام دارد که با حال و هوایی اذان گاهی و با نگاهی اعتقادی و متناسب با جوانان تولید می شود.
مدیر رادیو جوان با اشاره به برنامه مشترک این شبکه و برنامه «امروز» که از شبکه سوم سیما روی آنتن رفت، توضیح داد: ما اکنون برنامه «امروز» را داریم که به طور مشترک با شبکه سه روی آنتن این شبکه می رود و اول مهر ماه به پایان می رسد.
وی درباره برنامه ای که قرار است در رادیو جایگزین برنامه مشترک «امروز» شود، عنوان کرد: از ابتدای مهر ماه برنامه «از من تا ما» روی آنتن رادیو جوان می رود. این برنامه در مدت ۴۵ دقیقه و از ۱۰ صبح شنیده می شود. محور اصلی «از من تا ما» سبک زندگی خواهد بود و پیرامون زندگی مجردی و تفاوت آن با زندگی متاهلی بحث خواهد شد که البته شیوه پرداخت و نگاه به این موضوع در برنامه ما متفاوت خواهد بود.
مدیر رادیو جوان در پایان به سومین برنامه ای که به تازگی با رویکرد اقتصادی و علمی تصویب شده است اشاره و تصریح کرد: «خط فاصله» از ابتدای مهر ماه هر روز از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۵ روی آنتن خواهد رفت. این برنامه علمی- اقتصادی فاصله بین دانشگاه و ورود به دنیای صنعت و اینکه دانشجویان به صورت کاربردی چقدر می توانند دانسته های خود را در دنیای صنعت به کار گیرند، بررسی می کند. رویکردهایی که این برنامه در پیش خواهد گرفت جزو سیاست های اصلی کشور است و اقتصاد مقاومتی را محور قرار می دهد.



نظر شما