۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ۸:۲۰

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان معرفی شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان معرفی شد

بندرعباس - علیرضا صفا ایسینی به عنوان مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از استانداری هرمزگان، مرتضی حقیری زاده مشاور عالی استاندار هرمزگان عنوان کرد: مدیران بومی نیز باید با عملکرد مناسب خود، پاسخ این اعتماد دکتر جادری استاندار هرمزگان را بدهند.

وی ادامه داد: این نوع نگاه استاندار هرمزگان در اعتماد به مدیران بومی و نیروهای وزارت کشور در هرمزگان، میدان کار را برای هرمزگانی ها فراهم کرده و موجب پیشرفت استان می شود.

دکتر مسعود دالمن سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری هرمزگان نیز در این مراسم، بیان داشت: اعتماد به مدیران بومی از آرزوهای دیرینه هرمزگانی ها بود که دکتر جادری این امر را محقق کرد. مدیران استان در همه رده ها باید بتوانند از این اعتماد و پشتوانه قوی برای توسعه استان استفاده کنند.

در این مراسم ارسلان بهاری میمندی به عنوان مدیرکل امور شهری و شوراها و علیرضا صفا ایسینی به عنوان مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان معرفی شدند.

کد مطلب 2920526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha