به گزارش خبرنگار مهر، سلیمان محبی در مراسم جشن آغاز سال تحصیلی در کرمانشاه که پییش از ظهر امروز چهارشنبه برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به رشد روز افزون تکنولوژی و فناوری در دنیای امروز معلمان در آموزش و پرورش نیز به بازآموزی اطلاعات و دانش نیاز دارند و از سوی دیگر منابع موجود در آموزش و پرورش نیز باید همسو با پیشرفتهای جهان فراهم شود.
وی با بیان اینکه امروز داش آموزان ما در برخی موارد از معلمان خود در دانستن دانش تکنولوژی پیشی گرفتند، افزود: متاسفانه هنوز پاداش بازنشستگان ما از سال گذشته تاکنون پرداخت نشده و حق التدریس معلمان نیز از سال ۹۳ کامل پرداخت نشده است.
محبی با اشاره به تورم ۴ سال گذشته در کشور گفت: نهاد آموزش و پرورش بزرگترین نهاد توسعه ای کشور و هدف آن نوآوری به همراه حفظ ارزشهای دینی در جامعه است.
وی بیان کرد: در دولت تدبیر و امید بودجه آموزش و پرورش ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته اما مطالبات آموزش و پرورش کرمانشاه از سال ۸۷ تا ۹۲ نزدیک به ۵۰ میلیارد تومان باقی مانده که باری بر دوش دولت است.
محبی نسل آینده کشور و کرمانشاه را در دستان معلمان عنوان کرد و خواستار توجه ویژه به رفع مشکلات این نهاد شد.


نظر شما