مهرداد ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جوانترین داوطلب انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان ۴۱ ساله و مسنترین ۷۵ ساله هستند و میانگین سنی داوطلبان ۵۶ سال است.
ابراهیمی با اشاره به ثبتنام ۱۳۳ نفر برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان گفت: از این تعداد ۱۲۴ نفر مرد و ۹ زن هستند که میانگین سنی داوطلبان ۴۴ سال است.
مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران، سن جوانترین داوطلب را ۳۰ و مسنترین را ۶۶ سال اعلام کرد و گفت: ۱۶ نفر در حوزه انتخابیه بهشهر، گلوگاه و نکا، ۱۲ نفر در حوزه انتخابیه ساری و میان درود، ۲۸ نفر در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه شمالی، سوادکوه و سیمرغ و ۲۴ نفر در حوزه انتخابیه بابل ثبتنام کردهاند.
وی یادآور شد: ۱۱ نفر در حوزه انتخابیه آمل، ۱۳ نفر در حوزه انتخابیه بابلسر، ۹ نفر در حوزه انتخابیه نور و محمودآباد، هشت نفر در حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت و ۱۲ نفر در حوزه انتخابیه تنکابن، رامسر و عباسآباد داوطلب انتخابات مجلس شدهاند.
مازندران چهار کرسی در مجلس خبرگان رهبری و ۲ کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.


نظر شما