پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۴:۵۷

احداث پژوهشکده جنگل حرای دانشگاه هرمزگان

احداث پژوهشکده جنگل حرای دانشگاه هرمزگان

پژوهشکده جنگل حرای دانشگاه هرمزگان در روستاى طبل در ۷۰ کیلومترى شهر قشم احداث می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم کلنگ‌زنى ساخت پژوهشکده جنگل حرای دانشگاه هرمزگان در روستاى طبل در ۷۰ کیلومترى شهر قشم با حضور رییس دانشگاه، اساتید و جمعى از مدیران و اهالی محل به زمین زده شد.

ایمان سوری نژاد - رییس پژوهشکده حرا دانشگاه هرمزگان در این مراسم گفت : با توجه به اهمیت اکولوژیکی و اقتصادي جنگل‌های مانگرو، ضرورت انجام تحقیقات مدون و بلند مدت به منظور حفظ این جنگل‌ها و آشکارسازی اهمیت آنها در حوزه‌های مختلف احساس می شد که با تصویب شورای گسترش آموزش عالی، مرکز پژوهشی جنگل های حرا با سه گروه پژوهشی علوم طبیعی و زیست محیطی، گروه پژوهشی فناوری های نوین و گروه پژوهشی مطالعات اقتصادی و اجتماعی و تعداد ۱۴ عضو هیات علمی تاسیس می شود.

براساس این گزارش، پژوهشکده جنگل حرا به مساحت ۱۰ هزار مترمربع در روستای طبل شهرستان قشم در محلی که  بوسیله خیرین اهداء شده است، توسط دانشگاه هرمزگان احداث می شود.

کد خبر 3031541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha