پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ شهریور ۱۳۹۵، ۹:۰۴

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد:

ضرورت حمایت ازبنگاههای کوچک برای توسعه اشتغال در استان

ضرورت حمایت ازبنگاههای کوچک برای توسعه اشتغال در استان

یاسوج-رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: حمایت از بنگاههای کوچک می تواند نقش مهمی در توسعه اشتغال داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، جبار کیانی در کارگروه اشتغال کهگیلویه و بویراحمد که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، افزود: این بنگاه های کوچک و خرد در حوزه های کشاورزی، فراوری و صنایع دستی بیشترین درآمد زایی را دارند.

وی با بیان اینکه حمایت از این بنگاه های کوچک در استان کهگیلویه و بویراحمد تاثیر دو چندانی دارد، اظهار داشت: با رونق این بنگاهها درصد خیلی زیادی از اشتغال را این بنگاهها به دوش می کشند که در رفع معضل بیکاری تاثیر دارد و وزارت تعاون  می تواند با حمایت از این بنگاهها و افزایش تسهیلات به تحقق این امر کمک کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه استان ما از یک عقب ماندگی تاریخی نسبت به سایر استانها و از نبود اشتغال رنج می برد، خاطرنشان کرد: در حوزه تجارت و زیرساخت های صنعتی  این استان متاسفانه بهره چندانی ندارد که این خود یک مشکل در بحث توسعه استان به شمار می رود.

کیانی تنها راه برون رفت از معضل بیکاری را حمایت از صندوق های خرد، اعطای یارانه به بنگاههای تولیدی، تسهیلات برای معافیت های تامین اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 3751321

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha