پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۷:۵۳

حسن بیگی در گفتگو با مهر خبر داد:

بررسی ابعاد نفوذ با حضور مسئولان وزارت اطلاعات در کمیسیون امنیت

بررسی ابعاد نفوذ با حضور مسئولان وزارت اطلاعات در کمیسیون امنیت

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، از بررسی بخشی از ابعاد پروژه «نفوذ» با حضور مسئولان و کارشناسان اطلاعات در این کمیسیون خبر داد.

ابوالفضل حسن‌بیگی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به حضور کارشناسان و مسئولان ارشد وزارت اطلاعات در نشست امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در این جلسه ابعاد مختلف پروژه «نفوذ» و ملاحظات امنیتی آن بررسی شد.

وی افزود: با توجه به اینکه این دستور کار در هفته آینده نیز ادامه دارد، فعلاً نمی‌توان جزئیاتی از آن بیان کرد و پس از جمع‌بندی مباحث، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین خاطرنشان کرد: در این جلسه قرار بود پنج نفر از اعضای کمیسیون برای عضویت در کمیسیون مشترک بررسی طرح اصلاح برخی از قوانین مربوط به تابعیت انتخاب شوند که به دلیل بررسی موضوع پروژه «نفوذ» و کمبود وقت، این مسئله به جلسه آینده موکول شد.

کد خبر 3797284

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha