پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۱۸

همزمان با آخرین روز از هفته بسیج؛

همایش تجلیل از«طلایه داران اقتصاد مقاومتی» در فومن برگزار شد

همایش تجلیل از«طلایه داران اقتصاد مقاومتی» در فومن برگزار شد

فومن- همایش تجلیل از «طلایه داران اقتصاد مقاومتی» به مناسبت هفته بسیج در شهرستان فومن برگزار شد.

به گزارش خبرنگارمهر، فرماندار فومن در همایش تجلیل از «طلایه داران اقتصاد مقاومتی» که عصر شنبه در حسینیه سپاه ناحیه شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه سپاه ناحیه فومن با استفاده از ظرفیت و پتانسیل بسیج فعالیت های مطلوبی در همه حوزه ها در سطح شهرستان انجام داده است.

میرشمس مومنی زاده با بیان اینکه سپاه و بسیج از نهادهای ارزشمند انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند، افزود: این دو نهاد در همه عرصه های نظام نقش طلایه داری را ایفا کرده اند.

وی با اشاره به اینکه سپاه و بسیج چه در دوران هشت سال دفاع مقدس و چه عرصه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و ارزش های اسلامی و انقلابی پیشتاز همه دستگاه ها بودند، خاطرنشان کرد: این دونهاد امروز به عنوان الگو در عرصه های ملی و بین المللی شناخته می شوند.

فرماندار فومن با بیان اینکه سپاه ناحیه شهرستان تعامل و همکاری بسیار خوبی در حوزه های مختلف اعم از تأمین امنیت و نظم، برگزاری انتخابات، ارائه خدمات عمومی به شهروندان دارد، تصریح کرد: در همه حوزه ها از ظرفیت سپاه و بسیج شهرستان بهره مند می شویم.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری به تحقق اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و سازندگی در عرصه های مختلف، افزود: اقدامات موثری در این زمینه در سطح شهرستان صورت گرفته که قابل تقدیر است.

مومنی زاده توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی را امری ضروری عنوان کرد و گفت: رونق و رشد اقتصادی، ایجاد فرصت های اشتغال زایی و بهبود وضعیت معیشت مردم از جمله مهم ترین اهداف این سیاست ها است.

در پایان این مراسم تعدادی از فعالان عرصه اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی در سطح شهرستان فومن تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 3834660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha