به گزارش خبرنگار مهر، لطیفی در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان یزد اظهارداشت: مقابله با مخاطرات طبیعی، شناسایی مخاطرات در مناطق مختلف به کارگیری منابع در پیشگیری و کاهش خسارات از جمله اهداف این نشست است.
وی ادامه داد: اگر به هنگام بروز حوادث، مدیریت صحیح وجود نداشته باشد علاوه بر ایجاد مشکل برای افراد آسیب دیده، این موضوع تبعات مالی و بین المللی خواهد داشت.
لطیفی مقابله با ساخت و ساز در بستر رودخانهها را عامل جلوگیری از خسارتهای ناشی از سیل دانست و افزود: متاسفانه پس از بروز زلزله شاهد انباشت مصالح و نخاله در مسیر سیلابها هستیم که عدم پاکسازی آن در مخاطرات بعدی حادثهساز است.
معاون بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران به ظرفیتهای قانونی در این زمینه اشاره و بر استفاده از این ظرفیتها تاکید کرد و گفت: سازمان مدیریت بحران کشور در تامین هزینه طرحهای تکمیل و بازسازی مسیل ها آمادگی دارد و اگر طرح قابل اجرا و مطالعه شده ای باشد پیشنهاد جذب اعتبار لازم برای آن را به دولت ارائه می دهد.
لطیفی برنامهریزی، سیاست گذاری و هدایت را مهمترین وظیفه سازمان مدیریت بحران کشور دانست و بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با کمک هم مشکلات بحران ساز را در زمینه مدیریت سیلاب بر طرف کنیم
گزارشی در خصوص مبارزه با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و شناسایی کانونهای احتمالی، کنترل و دفع آبهای سطحی و همچنین ارائه مشکلات و پیشنهادات در حوزه بازسازی و بازتوانی سیل اخیر در بعضی شهرستاها و تأمین اعتبار برای آنها از مباحث و موضوعات این نشست بود.
هادی نسب مدیر کل مدیرت بحران استان هم در این نشست با اشاره به جمع بندی خسارات ناشی از سیل شهرستان خاتم گفت: به زودی اعتبارات لازم برای جبران خسارات تخصیص داده خواهد شد.
در این نشست حداد زاده مدیر کل دامپزشکی استان به تشریح اقدامات و برنامههای این اداره کل در خصوص کنترل آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و شناسایی سه کانون احتمالی پرداخت.
نظر شما