۱۹ اسفند ۱۳۹۵، ۹:۳۰

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان:

مستند ایران- زنجان نگاه ویژه‌ای به زنجان دارد

مستند ایران- زنجان نگاه ویژه‌ای به زنجان دارد

زنجان- مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: مستند ایران- زنجان با نگاه ویژه‌ای به زنجان پرداخته که این نگاه بسیار ارزشمند و ارزنده است.

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی رحمتی شامگاه چهارشنبه در مراسم رونمایی از مستند ایران، افزود: برای ثبت در حافظه تاریخ و بشری آنچه به کمک انسان می‌آید، تصویر است و این تصویر بهترین ابزار است

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با بیان اینکه مستند ایران- زنجان با نگاه ویژه‌ای به زنجان پرداخته که این نگاه بسیار ارزشمند و ارزنده است، گفت: سری جدید مستند ایران- زنجان با حضور مسئولان استانی و کارگردان و تهیه کننده این فیلم مستند و خواننده معروف کشور رونمایی شد.

همچنین مدیر عامل مهرانه زنجان گفت: مهرانه یک انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی است که پس از جهانی شدن دسته عظیم حسینیه در زنجان متولد و تاسیس شد.

اصغر وثوق تاکید کرد: انجمن خیریه مهرانه استان زنجان دارای 100 هزار نفر خیر است و این تعداد خیر، در سطح دنیا بی‌نظیر است.

مدیر عامل انجمن خیریه مهرانه استان زنجان گفت: موزه‌ای توسط بخش خصوصی در مرکز مهرانه زنجان ایجاد می شود و  آثار مختلفی از استان در این موزه نگهداری خواهد شد.

وثوق تاکید کرد: زنجان موزه رسمی نداشته و راه‌اندازی موزه بخش خصوصی در مهرانه اقدام خوبی است.

وی افزود: مستند «نهنگی در تنگ» همزمان با 19 اسفندماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی مهرانه زنجان رونمایی می شود و این مستند نگاهی به زندگی حسین منزوی داشته است.

کد مطلب 3927563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha