پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ تیر ۱۳۹۶، ۹:۲۸

نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین:

مسئولان در مورد خنثی سازی توطئه های فرهنگی دشمنان تلاش کنند

مسئولان در مورد خنثی سازی توطئه های فرهنگی دشمنان تلاش کنند

ورامین- نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین گفت: مسئولان در مورد خنثی سازی توطئه های فرهنگی دشمنان تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایکانیصبح سه شنبه در مراسم معارفه حجت الاسلام زوبین به عنوان رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین و تکریم زحمات حجت الاسلام رضا غلامی، رییس اداره تبلیغات اسلامی سابق این شهرستان که با حضور حجت الاسلام سید ناصرالدین نوری زاده ، مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی استان تهران و جمعی از مادحین، فعالان فرهنگی و تبلیغی و مردم این شهرستان در سالن اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به سالروز شهادت حضرت حمزه(ع) گفت: خدمات حضرت حمزه به اسلام، فراموش نمی شود.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، گفت: خداوند از ما عمل به وظایف را می خواهد، ۳ چشم، شبانه روز ناظر بر اعمال بشر است و خداوند بر خفاء و ظاهر علم دارد و نسیان برای خدا نیست.

نماینده ولی فقیه در شهرستان ورامین گفت: انسان اگر خداوند را ناظر بر اعمال خود بداند، قطعا گناه نمی کند.

وی گفت: ما در نهایت به سوی خدایی بازگشت می کنیم که بر غیب و شهود آگاه است، خداوند تمام نیت ها را می داند.

امام جمعه ورامین ضمن تقدیر از زحمات حجت الاسلام غلامی، گفت: فعالیت های ایشان جای تشکر دارد، من دوست داشتم ایشان همیشه در این شهرستان می ماند، اما به هرحال طبع نظام آفرینش به تغییر است.

وی با اشاره به ابزارهای پیشرفته دشمن برای غارت فرهنگ مردم در جامعه، افزود: فرزندان ما واقعا در خطر هستند، ۴۰ سال قبل بچه ها در مساجد جمع شده و احادیث می خواندتد، لکن امروز این وسایل سرگرم کننده باعث شده فرزندان کمتر به مسجد بروند.

محمودی گلپایگانی افزود: البته اسلام همواره سربلند و پیروز بوده و در آینده نیز این طور خواهد بود، لکن هوشیاری می خواهد، آگاهی و عمل به وظایف می خواهد و در این زمینه تمامی متولیان فرهنگی و تبلیغی باید درصدد خنثی سازی توطئه های دشمنان تلاش کنند.

کد خبر 4027512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha