پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۲۴

محمدعلی مجاهدی دبیر علمی کنگره سراسری شعر بقیع شد

محمدعلی مجاهدی دبیر علمی کنگره سراسری شعر بقیع شد

محمدعلی مجاهدی، شاعر پیش‌کسوت آیینی کشور، به عنوان دبیر علمی نخستین کنگره سراسری شعر بقیع «آخرین حرم» معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  ، شورای سیاست‌گذاری کنگره «آخرین حرم»، محمدعلی مجاهدی، شاعر پیش‌کسوت آیینی کشور را به عنوان دبیر نخستین کنگره سراسری شعر بقیع معرفی کرد.

فراخوان نخستین کنگره سراسری شعر بقیع «آخرین حرم»، در بخش‌ اصلی با موضوع ائمه‌ بقیع علیهم‌السلام شامل دو محور «مدایح و مراثی» و «زیارت ائمه‌ بقیع علیهم‌السلام و توسل به ایشان» و در بخش ویژه با موضوع حرم مطهر بقیع شامل دو محور «تخریب بقیع و لزوم احیای آن» و «تفکر سلفی و تخریب مقدسات اسلامی» منتشر شده است.

مهلت ارسال آثار تا هفتم شهریورماه ١٣٩٦ مصادف با سالروز شهادت امام باقر (ع) خواهد بود و شرکت کنندگان می‌توانند از طریق آدرس الکترونیکی akharinharam@gmail.com آثار خود را در تمامی قالب‌های شعر به دبیرخانه کنگره ارسال کنند.

علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد ادبی برای کسب اطلاعات دقیق‌تر درباره شرایط شرکت در کنگره «آخرین حرم» می‌توانند به پایگاه اینترنتی این کنگره به نشانی www.akharinharam.com و کانال تلگرام t.me/akharinharam مراجعه کنند.

این کنگره با مشارکت حوزه‌ هنری سازمان تبلیغات اسلامی، مجمع شاعران اهل بیت (ع)، موسسه فرهنگی هنری سلیس، صندوق اعتباری هنر و انجمن میراث اسلامی برگزار می‌شود.

کد خبر 4038844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha