پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۴

فرماندار اسدآباد:

متولیان مجالس عزاداری دراسدآباد بر هیئت ها نظارت داشته باشند

متولیان مجالس عزاداری دراسدآباد بر هیئت ها نظارت داشته باشند

اسدآباد - فرماندار اسدآباد گفت: متولیان مجالس عزاداری در اسدآباد بر هیئت ها نظارت داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین افشاری پیش از ظهرچهارشنبه در همایش مسئولین هیئات مذهبی شهرستان اسدآباد گفت: به برکت مکتب حسین بن علی(ع) شور و شعور حسینی روز به روز بیشتر شده و دل‌ها با یکدیگر منسجم می‌شود.

افشاری با تاکید بر رعایت شئونات اسلامی و اخلاقی در ماه محرم از سوی هیئت‌های مذهبی و عزاداران اظهار داشت: تمام کسانی که به نحوی متولی برپایی مجالس عزاداری سیدالشهدا(ع) هستند باید ادب و نزاکت اخلاقی و اسلامی را رعایت کنند.

فرماندار اسدآباد با بیان اینکه متولی برگزاری مراسم عزاداری باید از انجام اعمالی که برخلاف شئونات اسلامی است به شدت پرهیز کنند، عنوان کرد: عزاداران، مداحان و سخنرانان نیز باید از انحرافات عزاداری جلوگیری کنند.

افشاری تاکید کرد: باید با نهی از منکر و ارشاد صحیح به فرصت طلبان اجازه نداد که به فرهنگ اباعبدالله(ع) آسیب وارد کرده و مروج بدعت و خرافات باشند.

کد خبر 4099192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha