پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۵۳

رییس اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم:

بزرگداشت مراسم۲۸صفردر رباط کریم با تبیین سیره نبوی همراه باشد

بزرگداشت مراسم۲۸صفردر رباط کریم با تبیین سیره نبوی همراه باشد

رباط کریم- رییس اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم با بیان اینکه باید در بزرگداشت ها به بیان الگوهای رفتاری اهل بیت بپردازیم گفت: بزرگداشت مراسم۲۸صفردر رباط کریم با تبیین سیره نبوی همراه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی تولائی، درجلسه ستاد شئون فرهنگی شهرستان رباط کریم طی سخنانی اظهار داشت: این جلسه در آستانه فرارسیدن دهه آخر صفر و سالروز رحلت پیامبر اعظم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع)، به منظور هماهنگی و برنامه ریزی با حضور اعضای ستاد شئون فرهنگی این شهرستان برگزار شده است.

تولائی افزود: شأن، مقام و منزلت پیامبر گرامی اسلام(ص) به قدری بزرگ و عظیم است که لازم است مراسم رحلت ایشان با عزت و شکوه هرچه تمام تر با تکیه بر آئین های دینی و اسلامی برگزار شود.

وی، با تأکید بر ضرورت تجلیل از شخصیت والای پیامبر اسلام(ص) که خداوند متعال در قرآن کریم به مدح و ستایش ایشان پرداخته است، افزود: باید در خصوص بزرگداشت مراسم رحلت آن پیامبر عظیم الشان که در راه اسلام متحمل سختی های بسیار شده، سنگ تمام گذاشته شود چرا که این مراسم ها و بزرگداشت هاست که چراغ اسلام را زنده نگه داشته است.

تولائی با اشاره به اینکه رسول خدا همواره به مردم سفارش می کرد که خدا را در نظر داشته باشند، بر بندگان خدا برتری جویی نکنند و در زمین خدا خود را بالاتر از دیگران ندانند افزود: باید بکوشیم در بزرگداشت ها این نکات را برای همه مردم بازگو کنیم و بکوشیم که بزرگداشت مراسم۲۸صفربا تبیین سیره نبوی همراه باشد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم در ادامه با اشاره به اینکه دسته عزاداری از ساعت ۱۰صبح از داودیه مقابل مسجد النبی(ص) رباط کریم به سمت مصلی حرکت می کنند گفت: مقرر شده است که بنرهایی اطلاع رسانی با ذکر زیارت حضرت رسول(ص) و زمان حرکت دسته عزاداری توسط شهرداری رباط کریم چاپ و در سطح شهر نصب شود.

گفتنی است که در ادامه جلسه، هر یک از شرکت کنندگان نظرات و پیشنهادات خود را در راستای مراسمات این دهه بیان کردند.
 

کد خبر 4137264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha