۲۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۵:۵۹

هند همکاری در ساخت موشک ضدتانک با رژیم صهیونیستی را لغو کرد

هند همکاری در ساخت موشک ضدتانک با رژیم صهیونیستی را لغو کرد

وزارت دفاع هند قرارداد ۵۰۰ میلیون دلاری همکاری در ساخت موشک‌های هدایت‌شونده ضدتانک موسوم به «اسپایک» با رژیم‌صهیونیستی را لغو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «ایندین اکسپرس»، وزارت دفاع هند امروز اعلام کرد: قرارداد ۵۰۰ میلیون دلاری همکاری در ساخت موشک‌های هدایت‌شونده ضدتانک (ATGM) موسوم به «اسپایک» با (رژیم) اسرائیل لغو شده است.

بر اساس اعلام وزارت دفاع هند، دلیل این تصمیم مغایرت قرارداد مذکور با برنامه تولید داخلی موشک و صنایع نظامی این کشور اعلام شده است.

سازمان تحقیق و توسعه صنایع دفاعی (DRDO) وابسته به وزارت دفاع هند نیز مأموریت یافته تا تولید موشک های مذکور را آغاز کند.

مذاکرات هند و رژیم اشغالگر قدس در این زمینه از سال ۲۰۱۴ آغاز شد. طبق توافق، قرار بود شرکت «رافائل» (Rafael) رژیم صهیونیستی با همکاری شرکت «کلیانی» (Kalyani) هند، موشک های هدایت شونده ضد تانک را تولید کنند.

کد خبر 4149679

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha