به گزارش خبرنگار مهر، حسینقلی قوانلو ظهر سه شنبه در نشست تخصصی اقتصادی بانوان گلستان که در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: فرهنگ سازی اشتغال برای بانوان در حوزه صنعت کم است و خیلی از کارفرماها تمایل ندارند از بانوان در حوزه صنعت بهره مند شوند و این در حالی است که دقت بانوان در کارهای صنعتی بالاتر است و انتظارات کمتری هم دارند.
وی افزود: روز اول ورود به حوزه کاری جدید تصور می کردم سه یا چهار مدیر خانم درسطح استان داشته باشم و اعلام کردم افرادی که توانایی دارند به من مراجعه کنند اما مراجعه ای انجام نشد.
قوانلو اظهار کرد: چهار سال گذشته و از زمانی که در این اداره مستقر شدیم رتبه استان گلستان در بحث ارزش افزوده رتبه ۲۶ کشور بود و در حال حاضر به رتبه هجدهم کشور رسیده است.
وی اظهار کرد: در بخش تجارت وضعیت استان بهتر بوده و ما همیشه در بحث رتبه بندی جزو ۱۵ استان اول کشور هستیم.
قوانلو با بیان اینکه ۸۰ هزار هکتار زمین بکر برای توسعه صنعت در گلستان داریم، افزود: یک فوریت طرح تصویب لایحه اینچه برون تصویب شده و جزئیات آن برای تصویب به مجلس رفته است و ما امیدواریم قبل از بودجه به صحن برود.
وی گفت: گلستان تنها منطقه آزادی می شود که در مسیر کریدور ریلی قرار دارد و گمرک آن سیزدهمین گمرک فعال درکشور است.
قوانلو ادامه داد: مهمترین مزیت اینچه برون این است که هیچ مرکزیت جمعیتی در آنجا قرار ندارد.
وی اظهار کرد: استان گلستان بر مبنای بهبود شاخص های کسب و کار رتبه یک کشوری را داراست و جوازافرادی که می خواهند در حوزه صنعت فعالیتی انجام دهند یک روزه صادر می شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گفت: تغییر و تحولات در آمریکا فرصت بهره برداری از برجام را ازما گرفت و نتوانستیم توفیقاتی در این زمینه داشته باشیم.
قوانلو گفت: نیزان مشارکت بانوان در حوزه اقتصاد بین ۱۶ الی ۱۷ درصد است و ما توقع داریم اگر اقتصاد سالی یک درصد افزایش میدا می کند اقتصاد بانوان رشدی دوبرابری داشته باشد.


نظر شما