به گزارش خبرنگار مهر، سهیلا جلودار زاده عصر سه شنبه در نشست با بانوان فعال حوزه اقتصادی درگرگان اظهار کرد: کمیسیون ویژه ای در مجلس برای حمایت از تولید ملی و بهبود توسعه تشکیل شده است و من رئیس کارگروه بهبود مستمر فضای کسب و کار هستم.
وی افزود: یک کانون زنان بازرگان با سه عضووجود داشت که در حال حاضر تعداد اعضای آن به ۱۵ نفر رسیده است و در تمام استان ها بانوان باید تلاش کنند تا به سهم ۳۰ درصدی خود در جایگاه مدیریت برسند.
جلودارزاده اظهار کرد: آموزش بازرگانی و تجارت الکترونیکی لازم است در اتاق بازرگانی و خانه صنعت و معدن برگزار شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر مجلس روی خوشی به مناطق آزاد تجاری نشان نمی دهد چراکه مناطق آزاد موجود در کشور. به جای تولید مصرف کننده هستند و ممکن است منطقه آزاد تجاری برای این منطقه مفید باشد.
جلودارزاده با بیان اینکه در کار تعاونی و کارآفرینی زنان نیازمند آموزش هستیم، گفت: من کریدور کارآفرینی تشکیل دادم تا وزارت خانه ها از صفر تا بازار همراه کارآفرینان باشند اما متاسفانه همکاری لازم ارائه نشد.
نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با عوض شدن وزیر و درخواست برای ادامه تصمیم گرفتم کریدور کارآفرینی به عنوان یک شتاب دهنده برای همه عموم به جای کاریابی های قبلی راه اندازی شود تا هر فردی که از صبح وارد مجموعه شد عصر با دریافت مشاوره ها و مجوزهایش خارج شود.
نظر شما