۳۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۳۵

امام جمعه شاهرود:

مشکلات معیشتی راهداران رفع شود/ فعالیت راهداران در سخت‌ترین شرایط

مشکلات معیشتی راهداران رفع شود/ فعالیت راهداران در سخت‌ترین شرایط

شاهرود - امام جمعه شاهرود با اشاره به تلاش عوامل راهداری در سراسر کشور، گفت: مسئولان باید مشکلات معیشتی این افراد را به دقت احصا و رفع کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس امینی صبح پنج شنبه در مراسم گرامیداشت روز راهدار به میزبانی اداره کل راه و ترابری استان سمنان با بیان اینکه راهداری استان موکب دایمی خدمت به رائران امام رضا (ع) است، ابراز داشت: خدمت به مردم تنها پذیرایی از زائران در موکب ها نیست بلکه راهداری در طی ایام سال با مهیا کردن جاده و رفع نقاط حادثه ساز بهترین خدمت رسانی را به مردم انجام می دهد.

وی با بیان اینکه اجر معنوی، مسئولیت افراد را بیشتر می کند، افزود: راهداری و عوامل امدادی در سخت‌ترین شرایط آب و هوایی به مردم خدمت می کنند، لذا شایسته است مجموعه عوامل مجلس و دولت و استانداری در تأمین حداقل های عوامل پرسنل راهداری کوشا باشند.

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه احداث نماز خانه های بین راه پیوست فرهنگی و هویت دینی ما را تکمیل می کند، ابراز داشت: راهداری و جامعه حمل و نقل به صورت مدام در حال پرداخت صدقه هستند و این دیدگاه سختی کار را آسان می کند.

امینی در ادامه تصریح کرد: مجموعه عوامل راهداری در هر کجای کشور به مردم خدمت رسانی می کنند که در این بین مشکلات معیشتی این افراد نیز باید به دقت احصا و بررسی شود.

کد مطلب 4178712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha