بهداد پورمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به نحوه رضایتبخش اجرای طرح مبارزه با «مخزن بیماری سالک» در دامغان، تأکید کرد: استفاده از پتانسیل نهادهای عمومی، دهیاریها و مردم در کنار سایر دستگاهها و ادارات، بخشداریها، دهیاریها، شوراهای اسلامی، نهادهای مردمی و ... میتواند نقش مؤثری در کنترل این بیماری در آینده داشته باشد.
وی افزود: یکی از مسائلی که در توفیق انسان علیه بیماریها مهم است، آگاهیرسانی محسوب میشود که در این حوزه نیازمند تعامل بیشتر با رسانههای دیجیتال و مکتوب هستیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان دامغان گفت: واحد بیماریهای مرکز بهداشت طی گزارشی از اقدامات صورت پذیرفته در مقابله با بیماری سالک نیز یکی از نقاط ضروری برای تقویت در اجرای طرح مبارزه با مخزن سالک را همین مقوله آگاهیرسانی عمومی بهخصوص در روستاها دانست که ما نیز بر روی آن تأکید ویژهای داریم.
پورمحمدی گفت: فعالیتهای شبکه بهداشت و درمان هر مقدار هم که علمی و دقیق باشد، بهتنهایی کافی نیست لذا خواستار حضور پررنگتر دهیاران و شوراها در روستاها و شهرداریها و... در مناطق حاشیه شهر هستیم.
وی افزود: یکی از بخشهای طرح مبارزه با مخزن سالک، جونده کشی در حواشی شهر دامغان است که امروز خوشبختانه شاهد اجرای خوب آن هستیم.
نظر شما