پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۶:۵۷

اصناف ؛ روح جریان زندگی در قلب طهران هستند

اصناف ؛ روح جریان زندگی در قلب طهران هستند

هفتاد و ششمین نشست کمیسیون سلامت ؛ محیط زیست و خدمات شهری به میزبانی قلب طهران برگزار شد.

 به گزارش خبرگزاری مهر، در این نشست که با بازدید سه ساعته از سطح منطقه و برخی پروژه های مرتبط با حوزه سلامت ، خدمات شهری و محیط زیست همراه بود ؛ اعضاء کمیسیون ، مشاوران و دبیران کمیته ها؛ در کنار شهردار و معاونین و مدیران منطقه ۱۲حضور داشتند.

زهرا صدر اعظم نوری عضو و رئیس کمیسیون سلامت ، محیط زیست و خدمات شهری در هفتاد و ششمین نشست این کمیسیون در سخنانی با تاکید بر اهمیت خاص منطقه ۱۲ در شکل گیری تحولات تاریخی ایران معاصر ، به مباحث هویتی و تاریخی تهران اشاره و حمایت از ظرفیت های گردشگری را از اولویت های شورای شهر تهران برشمرد.

وی افزود : منطقه ۱۲ به دلیل وجود بازار و بافت اقتصادی ویژه خود ، طبیعتاً حجم بالایی از پسماند و زباله های روزانه را در خود دارد که بسیار بیشتر از سطح استانداردهای جهانی است و لذا می بایست برای مدیریت پسماند هزینه های فراوانی نماید.

این عضو شورا ضمن تشکر از اقدامات منطقه ۱۲ در راستای استفاده از فناوری اطلاعات در حوزه پسماند و استقرار کیوسکهای جمع آوری پلاستیک و همچنین طرح کارت شهروندی ؛ گفت : باید تمهیدات ویژه ای در محدوده بازار برای آموزش و جلب مشارکت اصناف و شهروندان در خصوص تفکیک زباله و مدیریت پسماند صورت پذیرد.

رئیس کمیسیون سلامت شورا افزود : توجه به ا یمنی در بازار تهران نیازمند همکاری و همراهی تمامی دستگاه های متولی است و جان و مال شهروندان همه روزه در مخاطره است.

وی با اشاره به اهمیت تعامل با اصناف به عنوان روح جریان زندگی در قلب طهران ، خواستار افزایش نظارت و توسعه اقدامات منطقه در خصوص ایمنی اصناف شد .

صدراعظم نوری با تاکید بر حفظ امنیت روانی و حمایت از اشتغال مولد در محدوده منطقه ١٢ ، جریان ایمنی را ، فرآیندی تعاملی و دو طرفه دانست که می باید ما بین مدیریت شهری و اصناف وجود داشته باشد .

وی توجه به آراء ماده ۷ ، حفظ و گسترش فضای فضای سبز در منطقه با توجه ویژه به مشکلات ناشی از آسیب های اجتماعی ، ضرورت حمایت از ایده های خلاقانه در خصوص حل معضل بافت فرسوده و همچنین توسعه گردشگری و رفع شب مردگی را از مسائل مهم منطقه ۱۲ دانست .

لازم به ذکر است در این جلسه خانم دکتر خداکرمی و آقای دکتر حسینی میلانی ضمن برشمردن مشکلات منطقه ١٢ در جهت ویژگیهای خاص آن به ارائه راهبردهای پیشنهادی پرداختند.

کد خبر 4352986

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha