حسین کعبی با بیان این مطلب به خبرنگار مهر، گفت: به این خاطر به فوتبال امارات آمدم که خود را نشان دهم و بتوانم با بهبود وضعیت مالی در فصل آینده به تیمی بهتر بپیوندم. با توجه به بازیهای قابل قبول در جام جهانی حداقل اعتباری اندک برای خود یافته بودم که متاسفانه آن نیز در فوتبال امارات زیر سئوال رفت.
وی افزود: تمرکزم را از دست داده ام و انگیزه ای برای تمرین ندارم . از خدا می خواهم مسئولان تیم الامارات یک بازیکن جدید جذب کنند تا شاید نام من از فهرست این تیم خارج شود.
ملی پوش فوتبال کشورمان تاکید کرد: تیم الامارات یکی از تیمهای ضعیف فوتبال امارات است که اوضاع چندان مساعدی ندارد و احتمال می رود در پایان فصل به لیگ دسته دوم سقوط کند. مسئولان باشگاه تلاش می کنند به نحوی جلوی سقوط تیم را بگیرند به همین خاطر فشاری زیادی به من و رضا عنایتی وارد می کنند تا شاید معجزه کنیم و شرایط این تیم را بهبود بخشیم. از آنجائیکه این تیم بازیکن شاخص ندارد کل فشار تیم روی دوش ماست و وضعیت دشواری را تحمل می کنیم.
کعبی با ابراز ناراحتی از اینکه اجازه همراهی تیم ملی فوتبال کشورمان در بازی دوستانه مقابل بلاروس را ندارد ، اذعان داشت: مسئولان باشگاه الامارات اجازه نمی دهند من و عنایتی برای حضور در تمرینات تیم ملی به تهران بیاییم. دلیل اتخاذ این تصمیم را نمی دانم، بهتر است مسئولان باشگاه الامارات به این سئوال پاسخ دهند. آنها از قوانین فوتبال بی خبرند و حتی نمی دانند روز بازیهای ملی فوتبال چیست و روز فیفا یعنی چه!
بازیکن اسبق تیم فوتبال فولاد خوزستان تاکید کرد: به علت نتایج نامناسب تیم الامارات مسئولان باشگاه تصمیم به تعویض مربی گرفته و یک مربی تونسی را استخدام کردند. متاسفانه او ارتباط خوبی با بازیکنان خارجی تیمش ندارد و به خاطر لجاجت با من و عنایتی اجازه نداد به تهران بیاییم.
وی افزود: بعد از چند ماهی که از تیم ملی دور بودم ، آرزو می کردم دوباره به این تیم دعوت شوم تا با اثبات توانایی هایم به ترکیب ثابت برگردم. خوشبختانه آقای قلعه نویی در بازی ایران - هامبورگ این فرصت را در اختیار من گذاشت و گمان می کنم توانستم بازی قابل قبولی را به نمایش بگذارم. همه چیز برای پیشرفت من مهیا بود که با این تصمیم نادرست مسئولان الامارات مجددا از تیم ملی دور شدم. با این وجود صلاح نمی بینم در مورد مسئولان باشگاه الامارات حرف بزنم ، زیرا آنها شخصیت شان در حدی نیست که بتوانم در مورد آنها اظهار نظری داشته باشم.
کعبی تصریح کرد: برای من هیچ چیز تمام نشده و فرصت دارم که جبران مافات کنم. قراردادم با باشگاه الامارات که 5 ساله نیست. تنها چند ماهی مانده که آن را نیز پشت سر می گذارم و با آگاهی بیشتر به تیمی می روم که جایگاه و شان بازیکن مشخص باشد. متاسفانه در امارات حرف اول را پول می زند و مسئولان تیمهای این کشور گمان می کنند پول همه چیز است!
نظر شما