۲۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۰۸

در جمع خبرنگاران اعلام شد؛

حضور ۵۲ هزار نفر در مسابقات قرآنی طلاب جهان اسلام

حضور ۵۲ هزار نفر در مسابقات قرآنی طلاب جهان اسلام

قم - رئیس ستاد برگزاری مسابقات قرآنی طلاب جهان گفت: از ۲۳۴ هزار نفر شرکت کننده در مسابقات قرآنی طلاب جهان اسلام ۵۲ هزار نفر انتخاب شدند که از ۳۳ کشور جهان هستند.

به گزارش خبرنگاَر مهر، حسین اسدی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات اداره کل اوقاف و امور خیریه قم برگزار شد، اظهار داشت: ۵۲ هزار نفر با توجه به فراخوان داده شده در آذرماه سال گذشته با برگزاری مرحله مقدماتی که در کشور خود و از طریق ارتباط مجازی با داوران و اساتید در قم برگزار شد انتخاب و به این دوره راه یافته تا در ۵ رشته مهم قرآنی با هم رقابت کنند.

وی افزود: طلاب ۳۳ کشور جهان در ۵ رشته، حفظ کل تفسیر قرآن، قرائت و تحقیق، تلاوت و ترتیل، تفسیر و خطابه قرآنی و هم‌چنین پژوهش‌های قرآنی به همراهی ۱۶ داور در بخش شفاهی و ۱۰ داور در بخش پژوهشی با هم به رقابت خواهند پرداخت و افراد برگزیده به همراه دیگر مسابقات قرآن بین‌المللی که به طور هم‌زمان در تهران برگزار می‌شود با مقام معظم رهبری دیدار خواهند کرد.

رئیس ستاد برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم طلاب جهان اسلام گفت: مراسم اختتامیه مسابقات در مدرسه عالی امام کاظم علیه السلام با تجلیل از برگزیدگان برتر این مسابقات برگزار می‌شود

وی افزود: سخنران این مراسم آیت الله العظمی مکارم شیرازی از مراجع عالی قدر تشیع است و هم‌چنین این مراسم با حضور حجت‌الاسلام خاموشی نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و حجت الاسلام اعرافی رئیس جامعه المصطفی برگزار می‌شود.

اسدی افزود: مسابقه قرآنی پنج‌شنبه هفنه جاری در مجتمع فرهنگی امامزاده سید علی علیه السلام برگزار می‌شود برای طلاب مشارکت کننده برنامه آموزشی، سیاحتی از ۲۵ لغایت ۲۷ فروردین‌ماه در تهران و مشهد الرضا برگزار و در ۲۶ فروردین‌ماه با مقام معظم رهبری دیدار خواهند کرد.

در پایان این نشست از نرم افزار «اقراء» برای مشاهده و از اطلاع از نحوه برگزاری مسابقات و نام برگزیدگان به طور آنلاین رونمایی شد.

کد مطلب 4586136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha