پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۹:۱۱

آغاز مسابقات جام رمضان در گرگان/ والیبال چراغ اول را روشن کرد

آغاز مسابقات جام رمضان در گرگان/ والیبال چراغ اول را روشن کرد

گرگان – مسابقات ورزشی جام رمضان شهرستان گرگان با برگزاری رقابت های والیبال آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دهمین دوره مسابقات ورزشی جام رمضان شهرستان گرگان شامگاه سه شنبه همزمان با نخستین شب از ماه مبارک رمضان در رشته والیبال مردان آغاز شد.

در شب نخست این رقابت‌ها، از گروه دوم تیم «سرخ آبی» در بازی افتتاحیه با نتیجه دو بر صفر مقابل «پاساژ زرین» و با امتیازهای مشابه ۲۵ بر ۱۶ به پیروزی رسید و در بازی دوم از گروه چهارم تیم «گالری سیبیل» با حساب دو بر یک از سد «لوازم یدکی کردستان» گذشت که ست‌های اول و دوم با امتیاز مشابه ۲۵ بر ۲۲ به سود طرفین بود و تیم گالری سیبیل در ست سوم با امتیاز ۲۵ بر ۱۸ پیروز شد.

دومین شب این رقابت‌ها امشب (چهارشنبه) برگزار می‌شود که در بازی نخست از گروه اول، تیم‌های «سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری گرگان» با «کابرن» و سپس از گروه سوم، «پاس» با «دیلایت» دیدار می‌کنند.

رقابت‌های والیبال مردان با حضور ۱۴ تیم در قالب دو گروه ۴ تیمی و دو گروه ۲ تیمی در سالن آزادی (خانه والیبال) گرگان برگزار می‌شود.

همچنین رقابت‌های والیبال بانوان از امشب آغاز می‌شود که طبق برنامه ابتدا «مدرسه والیبال اسپهبدان» با «شهرداری»، سپس «هیوا» با «مدرسه مهرگان» و در نهایت «کانون سارا» با «هیئت والیبال گرگان» مصاف می‌دهند.

این رقابت‌ها با حضور ۱۰ تیم در قالب دو گروه ۵ تیمی در سالن تختی گرگان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، دهمین دوره مسابقات ورزشی جام رمضان شهرستان گرگان به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری گرگان و با شعار «شهر من، شهر انتظار» در ۲۹ رشته ورزشی آقایان، ۱۷ رشته ورزشی بانوان، ۱۶ رشته ورزشی ویژه محلات و پنج رشته ورزشی در بخش کودکان در ماه مبارک رمضان در محلات و اماکن ورزشی گرگان در حال برگزاری است.

مسابقات اصلی در رشته‌های بسکتبال، فوتبال، فوتسال، فوتبال گل کوچک، والیبال، تنیس روی میز، ووشو، بدمینتون، کبدی استاندارد، بوکس، اسکواش، تنیس، تکواندو، کاراته، شطرنج، کیک بوکسینگ، تیراندازی، کونگ فو، تنیس روی میز جانبازان و معلولین، کشتی آزاد، ورزش باستانی و … در طول ماه مبارک رمضان در فضاهای ورزشی شهرستان گرگان خواهد بود.

همچنین نخستین دوره «جام مولای عرشیان» ویژه ورزش محلات در رشته‌های فوتبال، والیبال، بسکتبال، کبدی زمین خاکی، بدمینتون، داژبال، آمادگی جسمانی، ورزش معلولین و رشته‌های ورزشی ویژه کانون اصلاح و تربیت، مددجویان زندانی و حوزه‌های مقاومت سپاه در حال برگزاری است.

کد خبر 4611352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha