پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ خرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۲۴

امام جمعه یاسوج:

ملت ما همیشه در مقابل توطئه دشمنان ایستاده است

ملت ما همیشه در مقابل توطئه دشمنان ایستاده است

یاسوج- امام جمعه یاسوج گفت: ملت ما چهل سال در مقابل توطئه های دشمنان مانند سدی پولادین ایستاده و خواهد ایستاد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علی اصغر حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یاسوج، افزود: ملت ما در مقابل دشمنان ایستاده، توطئه‌ها را خنثی کرده و با حفظ کشور آن را به سمت قله‌های سعادت حرکت می‌دهند.

آیت الله حسینی اظهار داشت: ملت ایران نیاز به هیچکس ندارد و با تکیه بر خود به موفقیت خواهند رسید.

وی مردم را به تقوا توصیه کرد و عنوان داشت: تقوایی بهتر از این نیست که انسان از محرمات اجتناب کند.

امام جمعه یاسوج تلاوت قران را خوب دانست و بیان کرد: عمل به قرآن بسیار مهم است.

آیت الله حسینی به ۳۰ سال رهبری حضرت آیت الله خامنه ای اشاره کرد و عنوان داشت: رهبر معظم انقلاب سی سال سکان دار کشتی انقلاب بوده و در اقیانوس‌های متلاطم کشتی انقلاب را به ساحل رسانده است.

وی با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب با دانشگاهیان، گفت: رهبر انقلاب در این دیدار از دانشگاهیان به طور قاطع حمایت کرده و در عین حال این موضوع مطرح شده که تا نقطه مطلوب فاصله داریم و باید جهش داشته باشیم.

آیت الله حسینی با تقدیر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس، تصریح کرد: قدس قبله اصلی مسلمانان است.

وی با بیان اینکه توطئه خطرناک آمریکا، رژیم صهیونیستی و آل سعود و برخی در منطقه فراموشی قدس را طرح ریزی و دنبال می‌کند، اظهار کرد: با ابتکار و پیش بینی امام خمینی (ره) روز قدس مطرح شد تا مسلمانان از مردم مظلوم فلسطین در برابر رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار حمایت کنند.

امام جمعه یاسوج با بیان ضعف‌های رژیم صهیونیستی، گفت: صهیونیست‌ها ترسو و ضعیف هستند و خود را با تبلیغات نگه داشته اند.

آیت الله حسینی به معامله قرن با توطئه رژیم صهیونیستی کودک کش و آمریکا و پشتیبانان آنها اشاره کرد و بیان داشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که این مسئله هرگز صورت نمی‌گیرد و مسلمانان زیر بار این ننگ نخواهند رفت.

کد خبر 4630176

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha