۲۷ خرداد ۱۳۹۸، ۲۰:۱۳

مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت خبر داد:

پیش‌بینی رشد ۱۲۰ درصدی برداشت «کلزا» از مزارع کوهدشت

پیش‌بینی رشد ۱۲۰ درصدی برداشت «کلزا» از مزارع کوهدشت

کوهدشت- مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت از پیش‌بینی رشد ۱۲۰ درصدی برداشت «کلزا» از مزارع این شهرستان نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرجعلی امیری امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در سال زراعی جاری ۷۷ تن دانه روغنی کلزا از مزارع این شهرستان برداشت خواهد شد که نسبت به سال گذشته ۱۲۰ درصد افزایش دارد.

وی اظهار داشت: در سال زراعی جاری ۱۰۵ هکتار از زمین‌های زراعی این شهرستان زیرکشت کلزا قرار گرفت که بارندگی‌های مناسب سبب افزایش تولید این محصول شد.

مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت بیان کرد: جهاد کشاورزی با تخصیص یارانه کلزا، پوشش بیمه‌ای این محصول و خرید تضمینی، شرایط مطلوب برای کشت کلزا را ایجاد کرده است.

امیری تصریح کرد: در سال زراعی جاری ۲۴ بهره بردار در شهرستان کوهدشت در کشت کلزا مشارکت داشتند.

وی افزود: محصول تولیدی دانه روغنی کلزا در شهرستان کوهدشت هر کیلوگرم ۳۴ هزار ریال از کشاورزان خریداری و برای استحصال روغن به شهرستان خرم آباد حمل می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت با بیان اینکه اصلاح خاک، کنترل علف‌های هرز و افزایش عملکرد در کشت بعدی برخی از مزایای کشت دانه روغنی کلزا است، ادامه داد: روغن کلزا از بهترین روغن‌های خوراکی است و هدف از کشت این گیاه تأمین روغن مصرفی کشور است و کنجاله آن نیز برای تغذیه دام مصرف می‌شود.

کد مطلب 4643558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha