پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۴۴

نائب رئیس هیأت امنای ستاد دیه کردستان:

۳۶ زندانی جرائم غیرعمد آزاد شدند/۳۶ میلیارد ریال هزینه شد

۳۶ زندانی جرائم غیرعمد آزاد شدند/۳۶ میلیارد ریال هزینه شد

سنندج - نائب رئیس هیأت امنای ستاد دیه کردستان گفت: پس از بررسی پرونده زندانیان جرائم غیرعمد از ابتدای سال جاری تا کنون ۳۶ زندانی آزاد شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق ابراهیمی صبح یکشنبه در نشست ستاد دیه استان کردستان با بیان اینکه این جلسه با هدف بررسی پرونده های زندانیان جرائم غیرعمد و کمک به آزادی آنان از زندان تشکیل شده، اظهار داشت: در این جلسه پرونده ۳۱ زندانی جرائم غیرعمد مورد بررسی قرار گرفته تا تدابیر و اقدامات لازم جهت کمک به آزادی آنان صورت گیرد.

وی تعداد زندانیان جرائم غیرعمد در استان را بیش از ۳۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: متاسفانه مشکلات و نوسانات اقتصادی در جامعه موجبات افزایش زندانیان جرائم غیرعمد بالاخص بدهکاران مالی را سبب شده که این موضوع ستاد دیه را در کمک به آزادی تعدادی بیشتر زندانیان جرائم غیرعمد با مشکل مواجه ساخته است.

نائب رئیس هیأت امنای ستاد دیه کردستان از آزادی ۳۶ زندانی جرائم غیرعمد از ابتدای سال جاری تاکنون از سوی ستاد دیه خبر داد و ادامه داد: برای آزادی این تعداد زندانیان جرائم غیرعمد در مجموعه مبلغی بیش از ۳۶ میلیارد ریال هزینه شده است.

ابراهیمی از اعطای مبلغ پنج میلیارد و ۵۲۵ میلیون ریال به صورت بلاعوض از سوی ستاد دیه جهت کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در سال جاری خبر داد و یادآور شد: از این مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال توسط ستاد دیه کشور و چهار میلیارد و ۲۵ میلیون ریال نیز از سوی ستاد دیه استان اعطا شده است.

وی همچنین با تقدیر و تشکر بانک های عامل که ستاد دیه را در امر اعطای وام های قرض الحسنه جهت کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد یاری می کنند، بیان کرد: خوشبختانه بانک های عامل ملی، ملت، تجارت و صادرات از ابتدای سال جاری تعامل خوبی را با ستاد دیه داشته اند و با پرداخت مبلغ سه میلیارد و ۳۷۰ میلیون ریال وام قرض الحسنه زمینه آزادی تعداد زیادی از زندانیان جرائم غیرعمد را فراهم کرده اند.

نائب رئیس هیأت امنای ستاد دیه کردستان نقش شکات در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد را نیز قابل تقدیر دانست و گفت: خوشبختانه شکات پرونده های زندانیان جرائم غیرعمد نیز همواره حامی ستاد دیه بوده اند به طوریکه طی پنج ماهه اول امسال با گذشت بیش از ۱۳ میلیارد ریال از حق خود ضمن کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد موجبات خشنودی خداوند متعال را نیز فراهم آوردند.

کد خبر 4701256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha