پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۹۸، ۱۸:۵۴

مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز:

۳۴ کیلومتر از راه‌های روستای شهرستان کرج نیازمند آسفالت است

۳۴ کیلومتر از راه‌های روستای شهرستان کرج نیازمند آسفالت است

کرج - مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز گفت: ۳۴ کیلومتر از راه‌های روستای شهرستان کرج نیازمند آسفالت است.

به گزارش خبرنگار مهر، تقی رضایی عصر دوشنبه در حاشیه بهره برداری از پروژه راه آسفالت روستای «مُورود» واقع در بخش آسارا (محور کرج – چالوس) که به مناسبت هفته دولت انجام شد، اظهار کرد: در شهرستان کرج حدود ۱۷۱ کیلومتر راه روستایی وجود دارد که حدود ۳۴ کیلومتر به صورت خاکی و راه شوسه بوده و نیازمند آسفالت است.

وی میزان اعتبار مورد نیاز برای آسفالت ۳۴ کیلومتر راه خاکی را ۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: طبق توافقی که با فرمانداری کرج شده اعتبار آسفالت راه های روستایی از منابع مالی دولت (اسناد خزانه) و به صورت ریالی اختصاص یابد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز گفت: برای انجام ۳۶ کیلومتر عملیات آسفالت ۱۱ میلیارد تومان قرارداد داریم، امید است این پروژه ها تا دهه فجر به بهره برداری برسد.

رضایی در خصوص پروژه راه آسفالت روستای مُورود که امروز به بهره برداری رسید نیز گفت: ۵.۵ کیلومتر طول مسیر آسفالت شده است.

وی ادامه داد: هزینه کرد پروژه آسفالت راه روستایی مُورود بالغ بر سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است و در حال حاضر یک میلیارد تومان نیز به پیمانکار پروژه بدهکار هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز با اشاره به اینکه ایمن سازی راه روستایی مُورد نیز در آینده عملیاتی خواهد شد، گفت: همیشه چند برابر اعتبارات تخصیصی برای پروژه های راه اعتبار صرف کرده ایم، انتظار داریم که از منابع مالی استانی البرز برای انجام پروژه های راه تخصیص بیشتری صورت گیرد.

کد خبر 4703003

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha