به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو صبح دوشنبه در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی، فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان گناوه اظهار داشت: پیرو هشدارهای مکرر سازمان هواشناسی و تبدیل این هشدارها به اخطار، این جلسه را با حضور دستگاه های مرتبط تشکیل دادیم تا بتوانیم پیش بینی ها و اقدامات پیشگیرانه را به نحو احسن انجام دهیم.
وی افزود: در سال های اخیر با وقوع حوادث غیرمترقبه به کرات شاهد خساراتی در نقاط مختلف کشور هستیم ولذا باید همواره قبل از وقوع حوادث پیش بینی وپیشگیری های لازم برای جلوگیری از ورود اینگونه خسارات به مردم صورت گیرد.
فرماندار گناوه گفت: دستگاه های اجرایی توجه ویژه ای در خصوص ماموریت خود داشته باشند تا در مواقع بحران خسارات بر مردم به حداقل ممکن کاهش یابد.
وی با تاکید برجلوگیری از تصرف و تجاوز به بستر و حریم رودخانهها ادامه داد: وظیفه دستگاه های حاکمیتی است که از منفعت طلبی افراد سودجویی که مصالح مردم را فدای منافع شخصی خود کرده و باعث ایجاد خطراتی برای مردم می شوند جلوگیری کنند و با آنها برخورد قانونی صورت گیرد.
مهرجو بیان کرد: شناسایی نقاط حادثه خیز شهرستان گناوه و رفع این نقاط در دستور کار دستگاه های اجرایی شهرستان قرار داشته باشد.
وی گفت: درخواست می شود که مدیران استانی اختیارات مدیران شهرستانی را افزایش داده و تفویض اختیارات بیشتری به این مدیران صورت گیرد.
فرماندار گناوه گفت: مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان بخصوص در شرایط خاص در دسترس باشند.
وی با تقدیر از تلاش های مسئولان راهداری تصریح کرد: بازدید و نظارت مستمر بر پل ها،مسیل ها،تاسیسات و سدها صورت گیرد و رفع نواقص شود همچنین شهرداری ها و دهیاری ها آمادگی لازم را داشته و نیروها و تیم های ویژه آنها برای مواقع بحرانی آماده باشند.
مهرجو گفت: بر اساس هشدارهای هواشناسی از عصر شنبه تا پایان سه شنبه بر ناپایداری این سامانه افزوده می شود که امید است با همکاری همه دستگاه ها نزول رحمت الهی رابا کمترین خسارت در شهرستان شاهد باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری گناوه گفت: این نشست باتوجه به ابلاغیه و هشدار هواشناسی استان بوشهر بهمنظور آمادگی هرچه بیشتردستگاههای ستاد مدیریت بحران این شهرستان در برابر حوادث احتمالی برگزار میشود.
سروش گرمسیری نژاد افزود: ستاد مدیریت بحران در فرمانداری مستقر و مسئولیت ستاد در سطح استان با استاندار و در شهرستان با فرماندار است و در مواقع بحرانی با همکاری و تعامل دستگاههای اجرایی و نیروهای نظامی و انتظامی همواره در آماده باش کامل بسر میبرد.
وی اظهارداشت: حضور مدیران مربوطه در جلسه ستاد ضروری است و درصورت عدم حضور باید هماهنگی لازم با فرمانداری انجام و اطلاع رسانی کنند.
گرمسیری نژادبیان کرد:آسفالت بریدگی های ایجاد شده که توسط دستگاه های خدمات رسان گاز،برق،آب و شهرداری در سطح شهر انجام می شود علیرغم تلاش های این دستگاه ها باید در کمترین زمان ممکن انجام شود و اگر لازم است که این بریدگی تا چند روز به طول انجامد محدوده آن توسط نوارمشخص و در اسرع وقت ترمیم شود.
وی گفت: همه اقدامات و خدمات عمرانی توسط دستگاه های اجرایی و سایر نهادها با مجوز سایر نهادهای مرتبط باشد و بدون هماهنگی با دستگاه های مربوطه این اقدامات انجام نگیرد.
در این نشست چندین عضو ستاد، گزارش هایی از وضعیت و روند آمادگی و فعالیتهای صورت گرفته حوزههای خود و پیگیری مصوبات جلسات قبل ارایه کردند.
نظر شما