پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ بهمن ۱۳۹۸، ۱۶:۱۰

افتتاح وکلنگ زنی۵۹۴طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در آذربایجان غربی

افتتاح وکلنگ زنی۵۹۴طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در آذربایجان غربی

ارومیه- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از افتتاح وکلنگ زنی۵۹۴طرح عمرانی همزمان با دهه فجر در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام شهدی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در ایام دهه مبارک فجر امسال ۵۹۴ پروژه عمرانی و اقتصادی و خدماتی در استان افتتاح و کلنگ زنی می‌شود.

وی با بیان اینکه از این تعداد پروژه ۵۳۹ طرح افتتاح و ۵۵ طرح نیز کلنگ زنی خواهد شد ادامه داد: برای بهره برداری و کلنگ زنی طرح‌های عمرانی و اقتصادی و خدماتی در دهه مبارک فجر امسال در استان در مجموع بیش از ۲۱ هزار و ۵۷۲ میلیارد ریال اعتبار هزینه و پیش بینی شده است که با بهره برداری از این پروژه‌ها ۲ هزار و ۷۴۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در طول روزهای دهه فجر ۵۴ طرح اقتصادی ،۳۶۶ طرح عمرانی و ۱۱۹ طرح خدماتی در حوزه شهرداری‌ها در شهرهای مختلف استان به بهره برداری می‌رسد، اظهار داشت: از مجموع اعتبار هزینه شده برای این طرح‌ها، ۲ هزار و ۵۹۱ میلیارد ریال مربوط به پروژه‌های اقتصادی، ۷ هزار و ۶۷۲ میلیارد ریال مربوط به بخش عمرانی و ۳ هزارو ۷۱۶ میلیارد ریال نیز مربوط به پروژه‌های شهرداری‌های استان است.

شهدی همچنین به کلنگ زنی تعدادی از طرح‌های جدید در حوزه‌های عمرانی، اقتصادی و خدماتی در استان نیز اشاره کرد و افزود: در این ایام مبارک همچنین اجرای ۴۱ طرح در حوزه عمرانی و اقتصادی و ۱۴ طرح خدماتی نیز توسط شهرداری‌های استان آغاز می‌شود که به ترتیب ۷ هزار و ۴۴۲ میلیارد ریال و ۱۴۹ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

کد خبر 4839888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha