۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۵۰

رئیس پلیس‌راه خراسان شمالی:

لغزندگی محورهای خراسان شمالی/جاده بجنورد -آشخانه همچنان مسدود است

لغزندگی محورهای خراسان شمالی/جاده بجنورد -آشخانه همچنان مسدود است

بجنورد- رئیس پلیس‌راه خراسان شمالی گفت: به دلیل بارش باران کلیه محورهای خراسان شمالی لغزنده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علیرضا حسین‌زاده اظهار کرد: صبح امروز در پی بارش باران در سطح استان تمامی محورهای خراسان شمالی لغزنده است.

وی با اشاره به اینکه تردد در تمامی محورهای استان با توجه به لغزنده بودن محورها باید با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی انجام شود، افزود: رانندگان عزیز لازم است تا در صورت تردد در محورهای استان حتماً از شتاب‌زدگی پرهیز نموده و با رعایت فاصله مناسب با خودروی جلویی و همچنین رعایت سرعت مطمئنه از وقوع حوادث پیشگیری کنند.

رئیس پلیس‌راه خراسان شمالی با اشاره به اینکه محور "بجنورد به آشخانه" و بالعکس به علت رانش زمین همچنان مسدود است، از رانندگان عزیز خواست تا از سفرهای غیرضروری پیشگیری کرده و در صورت تردد در محورهای استان حتماً قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.

کد مطلب 4900134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha