۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۰:۱۶

حسینی خبر داد

حضور تمامی مدیران مدارس استثنایی در شبکه شاد

حضور تمامی مدیران مدارس استثنایی در شبکه شاد

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تاکید کرد تمامی مدیران مدارس ویژه استثنایی با نصب شبکه شاد در این شبکه آموزشی حضور دارند و تا کنون بیش از ۷۰ درصد معلمان استثنایی وارد شبکه شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد حسینی در نشست شورای هماهنگی شبکه شاد آموزش و پرورش استثنایی با بیان اینکه کرونا کل جهان را تحت تأثیر قرار داده است و آموزش نیز به طور طبیعی تحت تأثیر قرار گرفته است گفت: بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در دنیا تعطیل هستند و بهترین جایگزین آموزش در این ایام استفاده از فناوری‌های نوین و فضای مجازی است.

وی افزود: با تعطیلی مدارس ابتدا خود معلمان و مدارس وارد عرصه شدند و با خلاقیت در فضای مجازی آموزش را ادامه دادند همچنین صدا و سیما نیز در این ایام به کمک آموزش و پرورش آمد.

حسینی با بیان آسیب‌های استفاده از پیام‌رسان‌های مختلف افزود: وزارت آموزش و پرورش به دنبال طراحی یک پلت فرم امن، تعاملی و اختصاصی بود که سرانجام شبکه آموزش دانش‌آموزان یا شاد آماده ارائه آموزش‌های مجازی به دانش‌آموزان شد.

وی افزود: زمان حاضر یک سرمایه تاریخی و زمانی است و با وجود انگیزه همکاران از صف تا ستاد باید بتوانیم از این فرصت به خوبی استفاده کنیم و نباید گذاشت آموزش‌های مجازی گرفتار روزمرگی شود.

معاون وزیر بیان کرد: باید تمام تلاش خود را متمرکز کنیم تا تمامی ارکان و اضلاع دانش‌آموزان با نیاز ویژه شامل مدیران معلمان دانش‌آموزان و اولیا وارد شبکه شاد شوند.

وی با بیان اینکه کانال اختصاصی آموزش و پرورش استثنایی نیز در شبکه شاد راه‌اندازی شده است بیان کرد: ‏مطالب آموزشی، محتوای مناسب، مقالات و اقدامات ویژه استان‌ها باید جمع آوری شده و در کانال قرار گیرد.

‏وی افزود: شاد یک ظرفیت ارتباطی است که باید به بهترین نحو از آن استفاده کرد و نحوه ‏مدیریت کلاس درس در این شبکه و نحوه آموزش‌ها از جمله موارد مهمی است که موجب کارایی بیشتر شاد خواهد شد.

حسینی با بیان اینکه تعدادی از دانش‌آموزان به هیچ وسیله ارتباطی و شبکه‌ای دسترسی ندارند ادامه داد: عدالت آموزشی حکم می‌کند که برای این دسته از دانش‌آموزان فکری برداریم و تهیه وسایل ارتباطی و سخت افزاری برای این دانش‌آموزان و ارائه بسته‌های آموزشی به شیوه‌های دیگر باید در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به تراکم کم کلاسی در مدارس استثنایی می‌توان از آموزش‌های تک دانش‌آموزی، آموزش‌های منزل محور و ارائه بسته‌های آموزشی برای تعمیق یادگیری و رفع مشکل دسترسی به اینترنت و شبکه برخی از دانش‌آموزان استفاده کرد.

کد خبر 4906787

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha