پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۳۶

در عید قربان صورت گرفت

کمک یک و نیم میلیارد تومانی مردم خراسان شمالی به نیازمندان

کمک یک و نیم میلیارد تومانی مردم خراسان شمالی به نیازمندان

بجنورد- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان شمالی گفت: طبق آمار اولیه مردم استان یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در عید قربان به نیازمندان کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی خراسان شمالی، مجید الهی راد با بیان اینکه در روز عید قربان ۱۲ قربانگاه با هدف جمع‌آوری کمک‌های مردمی برپا شد، اظهار کرد: امسال با همکاری مراکز نیکوکاری، هیئت امنای مساجد و معتمدان محلات، شاهد جمع‌آوری گوشت‌های قربانی و نذورات هم استانی‌هایمان بودیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان شمالی با اشاره به اینکه مردم نیکوکار استان در عید قربان امسال ۶۰۰ رأس دام سبک و ۱۴ رأس دام سنگین به نیازمندان کمک کردند، بیان کرد: پیش بینی می‌شود این میزان کمک‌ها به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یابد.

وی افزود: تمامی نذورات مردمی بر اساس نیت خیران و نیاز سنجی انجام شده توسط مددکاران و مراکز نیکوکاری و با نظارت کمیته امداد توزیع می‌شود.

الهی راد در انتها گفت: خیرانی که تا کنون نذورات خود را پرداخت نکردند می‌توانند کمک‌های خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۶۱۰ و یا با شماره گیری کد ۱*۰۵۸*۸۸۷۷* به نیازمندان کمک کنند.

کد خبر 4990915

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha