پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۰

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان:

بارش باران در همه نقاط استان اصفهان تا یکشنبه ادامه دارد

بارش باران در همه نقاط استان اصفهان تا یکشنبه ادامه دارد

اصفهان - کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان گفت: سامانه بارشی فعال بر روی استان اصفهان تا صبح یکشنبه فعال است و بارش را در همه نقاط استان خواهیم داشت.

حجت الله علی عسگریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی نقشه‌های هواشناسی استان اصفهان برای سه روز آینده اظهار داشت: بررسی این نقشه‌ها بیانگر آسمانی نیمه ابری، همراه با وزش باد، مه صبحگاهی، بارش باران در همه مناطق و بارش برف در ارتفاعات و مناطق سردسیر است.

وی افزود: سامانه بارشی از روز گذشته تاکنون در همه نقاط استان اصفهان فعال بوده و بارش‌هایی را به همراه داشته است.

بارش ۲۱ سانتی متر برف در فریدونشهر

کارشناس مسئول پیش بینی هوای استان اصفهان با اشاره به اینکه سامانه بارشی تا روز یکشنبه بر روی استان فعالیت خود را ادامه می‌دهد، اضافه کرد: فعالیت ویژه این سامانه از امروز بعد از ظهر بیشتر در مناطق شمالی پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه چادگان با ۲۹ میلی‌متر و فریدونشهر با ۲۰ میلی‌متر بارش باران و ۲۱ سانتی‌متر بارش برف بیشترین بارش را طی ۲۴ ساعت گذشته داشته‌اند، ابراز داشت: همچنین در اصفهان نیز بارش ۹ میلی‌متر باران گزارش شده است.

کاهش ۶ تا ۱۰ درجه‌ای دما

علی عسگریان با اشاره به افت محسوس دما در استان بین ۶ تا ۱۰ درجه سانتی‌گراد اضافه کرد: بر این اساس طی ۲۴ ساعت آینده دمای هوا در شهر اصفهان در گرم‌ترین و سردترین ساعات بین ۱۰ و دودرجه سانتی‌گراد در نوسان است.

وی اضافه کرد: همچنین طی ۲۴ ساعت اخیر خور و بیایانک با دمای ۱۳ درجه سانتی‌گراد بالای صفر گرم‌ترین و بویین میاندشت با دمای سه درجه سانتی‌گراد زیر سفر خنک‌ترین نقطه پیش بینی شده است.

کد خبر 5098660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha